2777
2789
عنوان

خانما بیاین زود

126 بازدید | 20 پست

خانما بهم میگین گوشت چرخ کرده رو چجوری درست کنم خوشمزه بشه؟ بهم یاد بدین  زود. 

آلان میخوام درست کنم 

خدایا کمک کن تو دوری دوام بیارم.            ... یه نی نی سالم بهم بده.  غریبی خیلی سخته.             اگر مادر شوهر شدم یادم باشد! حتما یادم باشد 🌹← یادم نرود که مادر شوهر شدن آسان است و مادر شوهر ماندن سخت. 
براى چه غذايى؟

با نون بخوریم 

خدایا کمک کن تو دوری دوام بیارم.            ... یه نی نی سالم بهم بده.  غریبی خیلی سخته.             اگر مادر شوهر شدم یادم باشد! حتما یادم باشد 🌹← یادم نرود که مادر شوهر شدن آسان است و مادر شوهر ماندن سخت. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای ماکارانی؟

پیاز داغ فراوون گوشت و بریز توش خوب با قاشق لهش کن که گوله نشه و همه جاش سرخ شه نمک فلفل اویشن زردچوبه بریز بعد میتونی گوجه با رنده ریز هم برای خوشمزه تر شدنش بریزی و در اخر رب بزن وقتی خوب تو روغن سرخ شد یک استکان اب بریز و زیرش و کم کن 

خب كتلت ميتونى درست كنى يا كباب تابه اى يا همينطور خوراك گوشت چرخكرده با فلفل دلمه و سيب زمينى و پياز ....

ظهر من كوفته تركو درست كردم درواقع يه نوع كتلت براى تركاى تركيه س كه توش سيب زمينى نداره

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
برای ماکارانی؟ پیاز داغ فراوون گوشت و بریز توش خوب با قاشق لهش کن که گوله نشه و همه جاش سرخ شه نمک ...

مرسی عزیزم 

خب كتلت ميتونى درست كنى يا كباب تابه اى يا همينطور خوراك گوشت چرخكرده با فلفل دلمه و سيب زمينى ...

خوراک گوشت  چرخ کرده با فلفل دلمه ای چجوری درست میشه 

گل لیلیوم دستور کوفتتو بزار

گوشت چرخكرده با پودر نون باكت و كمى پيازچه و جعفرى و شير و يه دونه تخم مرغ و نمك و فلفل و كمى سير و ادويه مخلوط ميكنى يه ساعت بذار تو يخچال بعد به صورت كتلت كوچيك سرخ كن. نرم و خوشمزه ميشه

http://namnak.com/کوفته-ترکی.p16477

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
خوراک گوشت  چرخ کرده با فلفل دلمه ای چجوری درست میشه

شبيه همونى كه دوستمون نوشته

پياز تفت بده بعد زردچوبه و فلفل بعد گوشت و فلفل دلمه خردشده باهاش تفت بده و سيب زمينى نگينى. نوك قاشق چايخورى دارچين بزن آويشنم دوست داشتى بزن و نمك. تفت كه خورد ميتونى كمى رب اضافه كنى و خوشرنگ كه شد بردار

شوهرم یه جا خورده. میگ خیلی خوش مزه شده بود. دلیل خوشمزه شدنش چیه 

شوهرم یه جا خورده. میگ خیلی خوش مزه شده بود. دلیل خوشمزه شدنش چیه 

چى خورده بود دقيقا؟! محتوياتش چى بود؟

چى خورده بود دقيقا؟! محتوياتش چى بود؟

فقط میگ توش چرخ کرده بود 

شبيه همونى كه دوستمون نوشته پياز تفت بده بعد زردچوبه و فلفل بعد گوشت و فلفل دلمه خردشده باهاش تفت ب ...

سیب زمینی سرخ شده یا نه