2777
2789
عنوان

قابلمه خراب کنه بدبخت

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 32 پست
آره حالاواسه شماخودش خراب میشه  یکی میگفت یه بنده خدایی اومده خونمون داشته طرف میشسته گفته ببخ ...

یه بار سال ۸۲بود مامانم یه تابه تفلن خریده بود بعد منو مامانم رفته بودیم مسافرت 

بابام خونمون بود

زنگ زد به مامانم با خوشحالی گفت تابه ات سیاه شده بود سفیدش کردم با سیم اسکاچ سابیده بود سفید شده بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو لباس و کفش و کیف و اینا بسیار خوش سلیقه هستم اما بعد ازدواجم فهمیدم تو نگه داری لوازم خونه و این قابلمه بسیار داغونم .‌حسابتون رو کنید در عرض یسال دوبار مایکروفرم رفت تعمیر . قابلمه ها همه داغون . نمیدونم چرا اینجورم 

هیچ  
یه بار سال ۸۲بود مامانم یه تابه تفلن خریده بود بعد منو مامانم رفته بودیم مسافرت  بابام خونمون ...

آخی بنده خداکمک کرده خب 😁😁😁

دوست دارم منوصداکنی ........واسه حاجتم دعاکنی ......ازتوزائرت سواکنی باخدام کنی .....یاجوادالائمه 

من از سال 93 که عروسی کردم همیشه تو یه قابلمه برنج میپزم، قیمه و قورمه تو یکی دیگه، مرغ و بقیه خورشتا تو یکی دیگه..

خرابم شدن ولی مهم نیست ،من بهشون عادت کردم نمیتونم عوضشون کنم😑

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋
من تو لباس و کفش و کیف و اینا بسیار خوش سلیقه هستم اما بعد ازدواجم فهمیدم تو نگه داری لوازم خونه و ا ...

منم قابلمه هامو نابود کردماااا هی ام سری سری میخرم باز خراب میکنم ولی از بقیه شکرخدا خوب نگهداری کردم

شوهر من علاقه خاصی به قابلمه های درب و داغون داره. من یه قابلمه قدیمی رو که انگار چکش زده بودن همه جاش و سیاه هم شده بود روش، قایم کرده بودم چون می گفت دور ننداز. یه بار رفتیم مهمونی قرار بود ما هم غذا ببریم. رفتیم اونجا یهو دیدم این قابلمه داغون رو گذاشت وسط میزِ غذا. آبروم رفت جلوی همه ولی خنده م هم گرفته بود. 

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد. ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود." اولدوز و کلاغها