2777
2789
عنوان

بگم بهش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 44 پست
عذاب وجدان دارم که گفتم خوشگله.. دلم میگه بگو زشته ک بره یه خوشگلترشو بخره

اگه میگفتی خوشگل نیست میرفت کنسل میکرد خریدشو؟نمیرفت که فقط ناراحت میشد. پس نمیخواد عذاب وجدان داشته باشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه گلم‌گفتنت فایده نداره الان جز ناراحت کردنش چون قطعا نمیرن دوباره پول بدن بخرن 

اونم قطعا اگه نظر شما براش خییییلی مهم بود میبردت با خودش خرید ، اونجا میتونستی بهش نظر بدی ولی الان دیگه نه 

لباسای خواهرمو من انتخاب میکنم و میگم چی بخره

👇👇👇خانما آقایون لیدی  اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆            من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍                 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁            وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁
خریده پولشم داده پدرشوهرش.. الانم دادن قدشو اندازه کنه.. 

الان که خریده گفتن نگفتن شما دردی دوا نمیکنه فقط احساس خوبشو خراب میکنه

هزار و یک اسم داری و من از آن همه، "لطیف" را دوس دارم که یاد ابر و ابریشم و عشق می افتم.یا لطیف💖تنها مشتی از لطافتت به من ببخش💖
عکسشو بذار

ندارم من.. استین حلقه ایه بالاتنش کار شدست.. دامنشم پفیه.  از وسط دامنش یه ردیف کار شده پایین دامنشم ی ردیف کار شده.. نباتیه

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
ببین یه کاری .  نظر بقیه رو هم بپرس ببین اونا اگه با زشتیش موافق بودن دسته جمعی بهش بگید . این ...

مامانم انتخاب کرده میگه خیلی خوشگله.. البته اونا از نزدیک دیدن من عکس دیدم.. همین دوتا خواهریم کسیو نداریم جزهم

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
نمیخوام هیچکس تو مراسمش بگه لباسش قدیمیه.. خواهرم خیلی حساسه.. 

خب اگه نظر خواسته راستشو میگفتی. خواهرها که رودربایستی ندارن با هم. من خواهرم اینجوریه منم همیشع ازش نظر میخوام