oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 عنوان سرما خوردگی 78 بازدید | 15 پست سلاااااام دوست جونیاسرماخووووووردم😷آخه کی تو این گرما سرما میخوره😢😷😅چی شد...گرما سرما😂بیاین یکم بگیم بخندیم حالمون عوض شهپ.ن: میدونم تاپیک خندیدن تکراریه😐😂 دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤ 1397/05/19 | 00:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 من آلرژی گرفتم وای وای درکت میکنمهمیشه بهار آلرژی دارم اونم شدیدددددگاهی هم پائیز دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 چشام کور شده ازبس میخاره. دماغمم فرتو فرت آب میریزه دورازجونت عزیزمان شاءالله بهتربشیمنم دیوونه شدم از عطسه و آبریزش بینی... دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
لیییییییلا عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 28057 وای وای درکت میکنم همیشه بهار آلرژی دارم اونم شدیددددد گاهی هم پائیز سلام، وای بابای من وقتی حساسیت داره، دقیقا 16 عطسه پشت سر هم انجام میده، دقیق، خودش هم کلافه میشه، خیلی است حساسیت بده 7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 سلام، وای بابای من وقتی حساسیت داره، دقیقا 16 عطسه پشت سر هم انجام میده، دقیق، خودش هم کلافه میشه، خ ... سلامآره واقعا بده، انقدر عطسه زدم گلوم میسوزه حس میکنم زخم شده دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
لیییییییلا عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 28057 سلام آره واقعا بده، انقدر عطسه زدم گلوم میسوزه حس میکنم زخم شده ببخشید بی پرده میگم، ولی دماغت رو خالی کن و فین کن، حساسیت کمتر میشه 7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 ببخشید بی پرده میگم، ولی دماغت رو خالی کن و فین کن، حساسیت کمتر میشه خواهش میکنم راحت باشباورت میشه تاحالا این کارو نکردم؟؟؟😐حس میکنم نمیتونم😂 دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
لیییییییلا عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 28057 خواهش میکنم راحت باش باورت میشه تاحالا این کارو نکردم؟؟؟😐 حس میکنم نمیتونم😂 😂😂😂😂😂 خسته نباشی دلاور😂😂😂😂 باور کن بری انجام بدی دیگه راحت میشی شک نکن، به دستمال اصلا اعتقاد ندارم فقط سر دستشور 7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 😂😂😂😂😂 خسته نباشی دلاور😂😂😂😂 باور کن بری انجام بدی دیگه راحت میشی شک نکن، به دستمال اص ... 😂😂😂😂😂😂😂😂نمیشه باورکن😂😂😂 دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
لیییییییلا عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 28057 😂😂😂😂😂😂😂😂 نمیشه باورکن😂😂😂 دستت رو بده من بلند شو 👋 بگیر دستم رو 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 دستت رو بده من بلند شو 👋 بگیر دستم رو 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 🖐😂ای جونم مهربون 😍😍 دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
لیییییییلا عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 28057 🖐😂 ای جونم مهربون 😍😍 😍😍😍😍😍😍😍😍 جانت بی بلا 7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 😍😍😍😍😍😍😍😍 جانت بی بلا ممنون عزیزم❤امضاتون عالیه👌❤ دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤