2777
2789
عنوان

خانمای چادری بیاین🌹

589 بازدید | 33 پست

میخاستم بدونم از نظر شما یه پسر مذهبی وقتی به یه دختری که چادری نیس میگه چادر بپوش چادر خیلی بهت میاد ازین به بعد چادر بزن . دقیقا چه منظوری داره😐صرفا سر نصیحت و امربه معروف نیست . برای کسی که میخاد چادری بشه چه چادری راحت تره چه تیپی باید بزنه ارایش و اینا لطف کنید بگید 

جان من است او❤

آرایشت باید ساده باشه

چون آرایش غلیظ به چادر نمیاد

چادر خیلی حرمتش بالاست

من خودم مانتو ایمم ولی به نظرم واقعا چادر حرمت داره

وقتی موهاتو فر میکنی میریزی بیرون از زیر چادر اصلا قشنگ نیس

تیکر حدیث کسا واسه حاجت روایبمون صلوات😊🤗😍❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن دوسش داره ک بهش میگه ...از این چادر عربی ها یا چادردانشجویی بزنه ساقه دست و روسری ست بپوشه ...بهتره ک با چادر آرایش غلیظ نکنه ی رژ کمرنگ و ی کرم و ی ریمل 

میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم  

وای چه مسخره

بعضیا واسه شوهر کردن دیگه زیر بار هر ذلتی میرن 

چخبرتونه بابا 

اون زن چادری میخواد بره زن چادری بگیره 

اونم بره با یه پسری که زن چادری نخواد ازدواج کنه

بعد میگن چرا شوهرم تو سرم میزنه 

همینجوری پررو بارش میارین دیگه

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  
چه مدلایی قشنگ ترن ؟ 

رژلب های کم رنگ 

صورتی کم رنگ 

کالباسی

وقتی چادر سرته خوب نیس رژ لب قرمز و بنفش بزنی

رژ گونتو کم رنگ بزن

لپاتو پر رنگ نکن

ابروهاتو کشیدی عیب نداره

چون خیلی از خانومای چادری رو میبینم ابروشون تتو

منظورش رو نمیدونم ولی من چادر بحرینی دارم خیلی خوب و راحته.ارایشم با چادر جالب  نیست.چادر قجری ...

خب یوقتایی قیافه خیلی باد میکنه ک کلا ادم خیلی بدجور میشه بعد یکم بی روح نیس؟؟من ارایش ملیح میپسندم ولی نظرشمام محترمه🌹

جان من است او❤

به نظر من چادر دانشجویی وقاجاری خوبه اول اول که قاجاری هم شیکه وهم راحته چون به کمر بسته میشه.

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
رژلب های کم رنگ  صورتی کم رنگ  کالباسی وقتی چادر سرته خوب نیس رژ لب قرمز و بنفش بزنی ر ...

برا بیرون نیومدن موها از زیر روسری چکار کنه؟؟؟ چون مدام عقب جلو میشه و موها میریزن بیرون 

جان من است او❤
خب یوقتایی قیافه خیلی باد میکنه ک کلا ادم خیلی بدجور میشه بعد یکم بی روح نیس؟؟من ارایش ملیح میپسندم ...

اینم یادت باشه چادر سر کردن ذلت نیس

افتخاره❤