ماااااه٧٧ مدیر عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 529 عنوان بدويييييييين🐢🐢🐢🐢🐢🐢🐢🐢 | مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 21 پست خانومااااااااااا كردااااااا لراااااا تركااااااا عربااااااا فارسااااا هركي هست بياين ي سلامي كنين و برين🌸🌺🌸🌺😍😍😍😍😍😍من خودم كوردم سلاااااااام دلم تنگه ازين روزهاي بي اميد....ازين شب گردي هاي خسته و مأيوس...ازين تكرار بيهوده دلم تنگه....هميشه يك غم و يك درد و يك كابوس 1397/05/18 | 23:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91735 اینجانب ارمنی گیلک❤ سلام کودندرم به همه نینی سایتیان Բարև ամէնիտ عه این خط ارمنیه چه جالببببب کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
مهتاگیلانی عضویت: 1397/04/22 تعداد پست: 1913 اینجانب ارمنی گیلک❤ سلام کودندرم به همه نینی سایتیان Բարև ամէնիտ سلام بلا می سر خوبی ? دوباره به آفتاب سلام کن
مامان_لئو عضویت: 1396/01/18 تعداد پست: 3629 سلام بلا می سر خوبی ? خدا رو شکر. منتظر شنبه ایسم که بشم بیمارستان می کوچه زاک باورم خانه 😁❤ برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم
مهتاگیلانی عضویت: 1397/04/22 تعداد پست: 1913 خدا رو شکر. منتظر شنبه ایسم که بشم بیمارستان می کوچه زاک باورم خانه 😁❤ خوش قدم ببه خدا تره بداره اگرپسره ایشااله داماد ببه اگرم دختره عروس کنی دوباره به آفتاب سلام کن
مهتاگیلانی عضویت: 1397/04/22 تعداد پست: 1913 خدا رو شکر. منتظر شنبه ایسم که بشم بیمارستان می کوچه زاک باورم خانه 😁❤ ایته زای داری ? دوباره به آفتاب سلام کن
مهتاگیلانی عضویت: 1397/04/22 تعداد پست: 1913 ایته دارم.هه ایته می دوومی ایسه. ایته دوختر ایته پسر خدا تره بداره تی جنس جور بسته رشت ایسه ایی یا شهر دیگری? دوباره به آفتاب سلام کن
مرمری1372 عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 64078 چته؟؟؟ خستم😩😩😩😩امروز کوزت وار سابیدم من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....