2777
2789

دوستم،ی پسر عمو داره ک با داداشش دوسته بهم زنگ میزنن باهم بیرون میرن باهم میرن گوشی میخرن درحدهفته ای یکبار ،،اما خانوادهاشون باهم قهر هستن وتین دوتا اشتی هستن،دوستم ی خاستگارفامیل داشته ی روز پسر عموش میگه اون خاستگاره نه میره جلو نه پاپس میکشه ک کس. دیگه بره،، داداش دوستم میگه اگ بیاد جلو هم ما دختربهس نمیدیم وواقعا هم دوستم بهش جواب منفی میده،،،چندوقت بعد پسر عمو. دوستم به داداش دوستم میگه از یک دختری ک فامیل نیست اما. داداش. دوستمم میشناسدش شنیدم خاهرت منودوست داره بخاطر من ازدواج نمیکنه،،حرف پسر عمو هم حقیقت بوده وواقعا گفته دختره این حرفو،،حالا بنظرتون خا سته مزه. دهنشو بدونه یاچی؟قصدش چی بوده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد بی فکری کرده پسر عموهه. فرضا دوست داشته باشه تو باس بری بذاری کف دست داداشش؟ خود دختره هویجه؟؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

اصن به ماها چه بي خيال اون دوتا همو ميخوان از اين واضح تَر 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
خواسته ابروش رو ببره ! اگر میخواست بیاد خواستگاری با سر میومد تا می فهمید 

وااییی امضات😱😱😱

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))