2777
2789
عنوان

خونریزی قبل پری

113 بازدید | 6 پست

به نطرتون ۵ روز مونده به وقت پری صبح لک قهوهای دیدم الان رو پد چیزی نیست ولی الودگی تو واژنم هست وقتی خشک میکنم لک لانه گزینی  و باردار هستم؟

تعداد رای : 4
نظرسنجی
بله
3
75%
خیر
1
25%

اصلا نمیشه حدس زد ک لک لانه گزینی هست یا نیست،باید صبرکنی

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما خودتون قبل بارداری لک بینی داشتین

عزیزم من هنوز باردار نشدم ،اما براین اساس میگم که بعضیا قبلش لک میشن بعضیا ن،چون من خودم ماه پیش پنج روز زودتر لک شدم  درصورتی ک اصلا اینطوری نمیشدم و فکرکردم باردارم اما موقعش رسید پریودشدم.معلوم نیست.ولی ان شاءالله که شما باردارباشی

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
نمیتونم دلم رو اروم کنم

درکت میکنم.خیلی دیرمیگذره این چند روز مونده به پریود،نگرانی نداشته باش هرچی خدا بخواد همون میشه