پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام) این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب... خدایا دریاب... خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا غفور رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم من هنوز باردار نشدم ،اما براین اساس میگم که بعضیا قبلش لک میشن بعضیا ن،چون من خودم ماه پیش پنج روز زودتر لک شدم درصورتی ک اصلا اینطوری نمیشدم و فکرکردم باردارم اما موقعش رسید پریودشدم.معلوم نیست.ولی ان شاءالله که شما باردارباشی
پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام) این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب... خدایا دریاب... خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا غفور رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
درکت میکنم.خیلی دیرمیگذره این چند روز مونده به پریود،نگرانی نداشته باش هرچی خدا بخواد همون میشه