2777
2789
عنوان

روغن خراطین !!!!!!!!!😞🤤😲

7270 بازدید | 16 پست

سلام خوشگلا کسی هست روغن خراطین واسه پرشدن صورت استفاده کرده باشه و نتیجه گرفته باشه؟!!! ینی واقعا موثره؟!!!!

اونوقت اصلش از کجا میشه خرید؟! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همون روغن زیتونه...همش تقلبی اصلش نیس

فرق تو با همه جاهایه تو دنیا🌎 واسم اینه   اینکه آغوش تو بی خطر ترین جایه زمین پای تو که درمیون باشه من این جونو میذارم..من که بالاتر از زندگی چیزی رو ندارم 😔
[QUOTE=66216364]میگه باعث لک و جوش میشه [/QUOTE عزیزم شما خودت استفاده نکردی ؟!

ن یکی اینجا راهنمایی میخواست هیچکی راضی نبود میگفتن باعث لک و جوش میشه و یکی میگفت چقدر خرج کردم تا جوشام برن

یا کاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ علیه السلام

عزیزم اولا روغن خراطین اصل باید باشه که بعیده عطاریا اصل داشته باشن.بعدشم اگه شما اصل پیدا کنین تازه سر 6 ماه تا یکسال استفاده شاید متوجه تغییراتتون بشین.

فت فست و سایر پودرای تو بازار هم ب دلیل داشتن کورتون خیلی ضرر دارن و بدتر اینکه وقتی قطعشون کنی برگشت داره یعنی پولتون و دور ریختین

من به شما قرص گیاهیه خودم و پیشنهاد میدم که تو دوهفته شما متوجه تغییراتتون میشین و هیچ ضرری نداره برگشت هم نداره.صورت رو از ناحیه لپ بسیار زیبا چاق میکنه.اگه خواستین در خدمتم.

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...  

mahjoon جان میشه اسم قرص را بگی برای چاقی صورت. من خیلی صورتم لاغره

الهی با خاطری خسته از اغیار و به فضل تو امیدوار، دست از غیر توشسته و در انتظار رحمتت نشسته ام، بدهی کریمی، ندهی حکیمی، بخوانی شاکرم، برانی صابرم. الهی احوالم چنان است که می دانی و اعمالم چنین است که می بینی نه پای گریز دارم و نه زبان ستیر

چین و چروک صورت با بالا رفتن سن و به علت کمبود کلاژن پوست رخ می دهد . ترکیبات روغن خراطين اصل حاوی مقدار قابل توجهی الانتیین و مواد کلاژن ساز است. الانتیین موجود باعث می شود چین و چروک های صورت از بین رفته و سطوح صورت همسان شود . کلاژن موجود نیز باعث ترمیم خط و چروک صورت می شود . موارد فوق تماما از خواص روغن خراطین اصل به شمار می آید.

به نقل از منابع رویکا از دیگر خواص روغن خراطین اثرات جوش و اکنه به علت تخریب لایه اپیدرم و درم پوست توسط جوش بر روی صورت باقی می ماند . بادی اینکریسمنت  به جهت دارا بودن طیف وسیعی از اسید های امینه میتواند ملانین های پوست را بوسیله طیف T4 همرنگ سازی نماید و در نتیجه لک های پوستی را به هماهنگ ترین حالت ممکن با رنگ پوست برساند . در نتیجه لک ها بطور کامل حذف خواهند شد .

من روغن خراطین راگا رو استفاده کردم واقعا ازش راضی هستم خیلی خوب بود نه لک آورد نه خارش داشتم واقعا کیفیتش خیلی خوبه این برند خیلی ساله هستش من همیشه از روغن آرگانش استفاده میکنم 

اینم آدرس سایتشون

https://raga-co.com/product/روغن-خراطین/