2777
2789
عنوان

نمیدونین که چی شده😿😿

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 56 پست
سعی میکنم..میدونی اصلا شخصیتش یجوری بود من تصادف کرده بودم ی زنگ هم بهم نزد ی بیمارستان هم نیومد..

همه اینا نشون می ده که خیلی هم به شما علاقمند نبوده. راحت تر می تونی فراموش کنی

"اللهم صل علی محمد و آل محمد"
ممنون از راهنماییت خواهر😍

هرمرد حتی اگه عاشقم باشه واقعا تو حرف و رفتارش عشقو ثابت میکنه.زن باید انقدر مغرور باشه که عشق بیاد سمتش نه اینکه خودشو در حد هر کس پایین بکشه.لطفا خودتو ازیچه نکن

عاشق خودمم...بوس بوس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه اینا نشون می ده که خیلی هم به شما علاقمند نبوده. راحت تر می تونی فراموش کنی

میدونی من خیلی بهش ارزش دادم...بقران تو هر قرار ک میدیمش کم کم صدتومن ب هدیه میدادم ک خوشحالش کنم😔خر بودم متاسفانه

میدونی من خیلی بهش ارزش دادم...بقران تو هر قرار ک میدیمش کم کم صدتومن ب هدیه میدادم ک خوشحالش کنم😔خ ...

به هر حال گذشته ها گذشته.سعی کن از این به بعد عاقلانه رفتار کنی و بهترین تصمیمو بگیری

"اللهم صل علی محمد و آل محمد"

شیش ماه که چیزی نیست منو همسرم قبل ازدواج شیش سال باهم دوست بودیم تو این شیش سال هرگز حرف از جدایی نزد بارها و بارها میخواست خانوادشو بفرسته خواستگاری من میگفتم نه زوده اگه بهش میگفتم خواستگار برام اومده روانی میشد الان چهار ماهه که ازدواج کردیم عزیز دلم اون داره یه حرفایی بهت میزنه که سردت کنه یعنی چی من تابع خانوادمم اگه خواستگار داری برو همه عشقا که نباید بهم برسن😐 خیلی سخته که جوابشو ندی ولی بخدا سختیش فقط چند روز و هفته ست بعدش فراموشش میکنی ما نمیتونیم با یه خط توضیح راهنماییت کنیم ولی اگه خودت فهمیدی که دوستت نداره به پاش نمون یه وقتی به خودت میای میبینی همون خانواده که تابعشه براش زن گرفتن 

شاخه شاخه رشد کن و سایه سار خودت باش!
شیش ماه که چیزی نیست منو همسرم قبل ازدواج شیش سال باهم دوست بودیم تو این شیش سال هرگز حرف از جدایی ن ...

هر مردی بخاطر عشقش میجنگه..جلو خانوادش وایمیسته👊این ولی اینطوری نبود

به جهنم که زنگ نمیزنه.من منت شوهرمم نمیکشم که بهم بگه دوست دارم.انقد که مغرورم

منم مغرور بودم..ولی کار بدی کردم خودمو شل گرفتم💚بیخیال زندگی جدید میسازم ..رفت ب درک..لیاقت داشت میموند

میدونی من خیلی بهش ارزش دادم...بقران تو هر قرار ک میدیمش کم کم صدتومن ب هدیه میدادم ک خوشحالش کنم😔خ ...

معلومه خیلی ساده ای و روحیت بچه هست هنوز گلم..عزیزم دلت خیلی خیلی پاکه..

قوم شوهر مثل درخت کنار توالت می مونن..نه میتونی زیرسایشون بشینی نه از میوش بخوری😕