2777
2789
عنوان

نمیدونین که چی شده😿😿

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی وقت باهم بودیم...از خدا واسم صبر بخوا خر نشم🙏

اگه خواستی برگردی بعدنا هررررچی شد؛هر ظلمی در حقت شد میگه من که نمیخواستمت خودت چسبیدی بهم...تورو خدا یکم به خودت بیا...واسه خودت شخصیت قائل شو..

قوم شوهر مثل درخت کنار توالت می مونن..نه میتونی زیرسایشون بشینی نه از میوش بخوری😕
اگه خواستی برگردی بعدنا هررررچی شد؛هر ظلمی در حقت شد میگه من که نمیخواستمت خودت چسبیدی بهم...تورو خد ...

بخدا خودم میدونم ارزششو نداره ولی یکم کم تحملم😑😑ولی اون حرف ک زد من تابع خانوادمم خیلی بد دلموشکست

۶ماه 

عزیزم ۶ماه که زیاد نیست...فکرکردم یکسال به بالایی..خوشکلم هستی و هیچ چیزیم کم نداری..واقعا باید یه اخلاقی داشته باشی که پسرا منتت رو بکشن..نه تو منت یه پسر رو بکشی...

قوم شوهر مثل درخت کنار توالت می مونن..نه میتونی زیرسایشون بشینی نه از میوش بخوری😕
دلم پیششه صبح بازم اس داد گفتم بهم اس نده ارزش نداری

وقتی تموم کردی پا روی دلت بذار و بهیچ وجه جوابشو نده.اینجوری یه پیام یه پیام میبینی دوباره یه مدته باهاشی

برنامه بریز واسه خودت و خودتو مشغول زندگیت کن

عاشق خودمم...بوس بوس
بخدا خودم میدونم ارزششو نداره ولی یکم کم تحملم😑😑ولی اون حرف ک زد من تابع خانوادمم خیلی بد دلموشکست

بخدا اگه به ازدواج ختم بشه خدایی نکرده ..بدتر ازینا دلت میشکنه