2777
2789

سلام،رشته سختی هست؟؟و اینکه در اینده میشه رفت سرکار؟؟برای خانما چطوره؟؟من حل کردنیم خوبه ولی حفظ کردنم بده بین رشته حسابداری و حقوق موندم،توی کدوم کار پیدا کردن راحت تره؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با دیپلم حسابداری رفتم سرکار و بعد با حقوقم کارشناسیمو گرفتم. حسابداری جز رشته هاییه ک بیکار نمیمونی. حتی کسی ک دوس نداشته باشه یا تایم کافی نداشته باشه هم میتونه پاره وقت کار پیدا کنه

من ی کار تمام وقت داشتم ک تاساعت ۲ اونجا بودم ی کار پاره وقتم داشتم ک عصرا دوروز در هفته میرفتم و فاکتور میزدم

حسابداری تحلیله مسائل حساب کتابی یه شرکته انبارداری و موجودی و صندوق و سود و فرمول و اصول و استاندارد هستش . جمع کردن حساب یه مغازست . اگر دوس داری برو . یه مدتم کاراموزی لازم داره ک باید پیدا کنی . تایمش ۸صبح تا۵بعدازظهر بعلاوه اضافه کاریه

من با دیپلم حسابداری رفتم سرکار و بعد با حقوقم کارشناسیمو گرفتم. حسابداری جز رشته هاییه ک بیکار نمیم ...

ممنون از توضیحاتی ک دادی،من میخوام برم دانشگاه پیام نور بخاطر اینکه متاهلم،ولی تلاشم زیاده و درسم هم خوبه،بنظرتون میتونم موفق بشم؟؟

حسابداری رشته فوق العاده راحت تریه نسبت به حقوق‌.

حسابداری فقط با عدد و رقم و جمع و تفریق سروکار داره.

حقوق با استدلال و منطق و بعضی وقتا هم حفظ کردنی سرو کار داره.

حسابداری کارش بی دردسر تره. میری تو یه شرکت مشغول میشی.

ولی حقوق باید دوباره آزمون وکالت بدی تا وکیل شی که از کنکورم سخت تره. 

اگر حقوق بخونی، برای اینکه موفق باشی، باید همیشه در حال مطالعه باشی و خسته نشی. استرس کارش هم خیلی بالاتره.

ولی...

اگر در حقوق موفق بشی، درآمدت فوووق العاده خواهد بود.

حالا ببین میتونی سختیای حقوقو تحمل کنی یانه. آیا شخصیتت طوری هست که فردا وکیل شدی، بری تو دادگاه از موکلت دفاع کنی؟ مثلا یه پرونده داشته باشی، حوصله داری بشینی تمام ماده قانون ها و تبصره های مرتبط اون موضوعو بخونی و تجزیه و تحلیل کنی و اونایی که به دردت میخوره رو استخراج کنی و تو دادگاه بگی؟ 

اگه سرت درد میکنه واسه مطالعه و واسه این کارا، حتما برو حقوق. چون عالیه و توش موفق میشی.

اما اگه کار بی دردسرتر و رشته راحت میخوای، حسابداری برو.

بابای من حقوق خونده. خودم حسابداری. جفتشو از نزدیک دیدم و لمس کردم.

حسابداری تحلیله مسائل حساب کتابی یه شرکته انبارداری و موجودی و صندوق و سود و فرمول و اصول و استاندار ...

اها،  بدم نمیاد از حساب و کتاب،کلا ریاضیات و حل کردنی دوست دارم

[QUOTE=66200813]ممنون از توضیحاتی ک دادی،من میخوام برم دانشگاه پیام نور بخاطر اینکه متاهلم،ولی تلاشم زیاده و 

والا نمیدونم پیام نور همچنان خود خوان برگزار میشه یا ن

ولی ما درسایی داشتیم ک باوجود استادی ک بهمون درس میداد ازش سر در نمیاوردیم. مثلا صنعتی ۳ جز دروس سختیه دانشگاهیه بین تمام رشته ها

کاردانی تا حدودی آسونتره ولی درسای کارشناسی خیلی تخصصی میشه و باید حتما از یکی آموزش بگیری

حسابداری رشته راحتی نیست ادمشو میخواد ... نمیتونی مقایسه کنی ب نسبت بقیه رشته ها ... مسئولیت داره چون حسابا و حساب پولا دست توئه . استرس هم داره ک گند نزنی تو حساباشون باید سالیانه هم حساباشونو ببندی ک قواعد داره. 

کجا مشغول کار شدین؟؟درساش خیلی سخته،میگن رشته خیلی سختیه

هر رشته ای سختی داره گلم

ی جای بازرگانی مربوط به شرکت بهروز 

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏