2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترمنم داشت ماپنج سالگى فهميديم مال دخترم Asdياهمون سوراخ دهليزى بود اندازه سوراخ بزرگ بود پارسال عملش كرديم هداروشكر الان خوبه نگران نباش اصولا سوراخ دهليزى علائم خاصى نداره ولى بطنى علائم داره

فقراتشى است كه خوبيها راميسوزاندثروت پرده اى كه بديهاراميپوشاند
دخترمنم داشت ماپنج سالگى فهميديم مال دخترم Asdياهمون سوراخ دهليزى بود اندازه سوراخ بزرگ بود پارسال ع ...

عززم عملش سخت بود؟ اذیت شدین؟ خودش اذیت شد؟ بعد عمل چقدر بیمارستان بود؟ لاغر هم شد؟ بی اشتها هم شد؟ 

عززم عملش سخت بود؟ اذیت شدین؟ خودش اذیت شد؟ بعد عمل چقدر بیمارستان بود؟ لاغر هم شد؟ بی اشتها هم شد؟& ...

عمل به ظاهرسخت بود حدود شش ساعت طول كشيد وبصورت بيهوش كامل بردنش اى سى يو غروب همون روز بهوش امد ولى همش دارو ومسكن ميدادن وفكرميكنم خيلى هوشيار وبيدارنبود سختيش دوشبى كه اى سى يو بود كسى رونميذاشتن پيشش بره همين بود صبح روز سوم منتقل شدبه بخش وخودش باپاى خودش راه ميرفت حس ميكنم من بيشتراذيت شدم تاخودش اون بيشتردلتنگ خواهردوقلوش بوديك شب هم توى بخش موند عصر روز چهارم مرخص شد اصلا لاغرنشد وبعدازعمل رشدش بيشترازخواهرش شد فقط روزاى اول توى بيمارستان يخورده بدغذاميخورد دركل بااينكه عمل قلب بود اصلا اون طور كه فكرميكردم نبود واذيت نشديم خداروشكر البته دكتروبيمارستان هم خيلى شزط بود

فقراتشى است كه خوبيها راميسوزاندثروت پرده اى كه بديهاراميپوشاند