2777
2789
عنوان

چطور به دارو اطمینان کنیم؟

53 بازدید | 6 پست

دکتر برام قرص کلسیم و ویتامین دی نوشت رفتم از دارو خونه گرفتم پنج بسته ده تایی چهار تومن یعنی هر قرص کمتر از صد تومن، فولیک اسید هم گرفتم نود دونه باهم دو تومن. مگه این قرص ها رو چه جوری درست میکنن که این قدر ارزونه، یک مشت خاک باغچه اگه بخریم گرون تر در میاد،(قیمت آزاد این قدر بود با بیمه پول ندادم)،آیا قیمت آزاد این داروها رو هم برا مردم تخفیف دادن که ارزونه؟ من نگرانم که دارو ها رو مصرف کنم یا نه، آخه میگن قبل بارداری باید اسید فولیک بخورین از طرفی فکر میکنم آشغال میخورم، خارجی شم فکر نکنم چندان فرقی بکنه میشه آشغال یه کم گرون تر.

عزيزم اصلا نگران نباش 

چون بچه هايي كه اهن و ويتامين د ايراني ميخورن بعد از ازمايش كاملا تو ازمايشاتشون مشخصه كه سطحش بهبود پيدا كرده 

ميتوني از روي سطح ويتامين د متوجه بشي 

يا ازمايش الان بده بكي چند هفته بعد از مصرف

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوپراکل الان قیمتش از ۵۰ رد کرده و از نوع کلسیم سیتراته که مخصوص مریضاییکه که مشکل کلیه دارن

من تو بارداریم دارم مصرف میکنم. چند تا دکتر زنان هم رفتم که همشون توصیه کردن. قیمتشم دیگه چاره ای نیست. 

قربون بودنت برم پسرم...