2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

238 بازدید | 19 پست

سلام خانما داداش من رشته علوم انسانی امسال کنکور داده درصد اقتصادش بالا حالا برا اتتخاب رشته نمیدونه اقتصاد بزنه یا نه چون امکان قبولیش بیشتره ، اصلا بازار کار اقتصاد خوبه یا نه ؟؟ خودش بیشتر ردانشناسی و علوم تربیتی انتخاب کرده ولی من میگم برا پسر جالب نیست 

روانشناسی که خوبه در آینده می تونه مطب بزنه خودش ،البته باید تا دکترا ادامه بده

بنظرم الان تنها رشته ای که تو گروه انسانی می ارزه همین روانشناسی هستش چون بعدش می تونی خودت مطب بزنی

حقوق که بعدش باید امتحان وکالت بدی که خیلی سخته 

اقتصاد بعدش می خواد چکار کنه؟ هرچی فکر کنم نمی دونم مگر اینکه استخدام بشه که از محالات 

روانشناسی که خوبه در آینده می تونه مطب بزنه خودش ،البته باید تا دکترا ادامه بده بنظرم الان تنها رشت ...

مرسی عزیزم ، میدونم روانشناسی خوبه گفتم شاید چون پسر مناسبش نباشه ولی الان بهش فکر میکنم ما اینهمه روانشناس مرد داریم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم ، میدونم روانشناسی خوبه گفتم شاید چون پسر مناسبش نباشه ولی الان بهش فکر میکنم ما اینهمه ر ...

دقیقا روانشناس مرد تعدادش ازخانما بیشتر

من اطرافم زیاد تحصیل کرده ی بی کار داره،چهار نفر حقوق ولی بی کار،پنج شش نفر دکترای برق ولی بی کار،مهندسی مکانیک بی کار همه هم از دانشگاه دولتی معتبر

اما چند نفر که رشته شون روانشناسی بود و حتی دانشگاه آزاد بودن مطب زدن

هر چي خودش دوست داره روانشناسي خوبه  دكتراي روانشناسي ميتونه بگير

خودش که امسال آخرین جنع بحدی سازمان سنجش که امتحان داد رتبه اش شد ۱۵۰۰ ولی نمیدونم کنکور چی شده استرس زیادی داشته رتبه اش شده ۱۵۰۰۰ یعنی ما باورمون نمیشه مشاور هم میگفت نهایتش استرس باعث میشد بشه ۵۰۰۰ نه ۱۵۰۰۰  حالا از طرفی دو دل دوباره بخونه برای سال دیگه ان شاالله تربیت معلم ولی از یه طرف مامانم فشار اورده که حتما براش انتخاب رشته کنین این پسر بازیگوشه شاید درس نخونه برا همین نمیخواییم رشته های ابکی براش بزنیم که اگه احیانا قبول شد بعد براش بد نشه 

دنبال رشته ای باشین که در آینده بتونه خودش آقای خودش باشه و بتونه خودش واسه خودش کار جور کنه

مرسی اره واقعا ، مرد هم هستن باید در اینده خرج یه خانواده رو بدن از اول نباید اشتباه کنن

مرسی اره واقعا ، مرد هم هستن باید در اینده خرج یه خانواده رو بدن از اول نباید اشتباه کنن

از الان که دارین واسش انتخاب می کنین بگین ان شاالله داداش مثلا روانشناسی می خونی و مطب می زنی اینجوری از همین الان تو ذهنش میره که باید ادامه بده و با هدف ادامه میده و از درس و نالیدن کو کار ،خسته نمیشه

براش جابندازین که از الان شغلت مشخصه می خونی تا فوق لیسانس و دکترا و مطب می زنی اینقدر بهش انگیزه میده و میره دنبالش که هیچ چیز نمی تونه ناامیدش کنه

چرا حسابداری هم میتونه ولی اینهمه حسابدار تو اقوام  داریم همه بیکار

بازهم حساب داری برای مرد بهتره پسر دایی خودم حسابداری قبول شد الان داره تو شرکت کار میکنه خیلیم راضیه