2777
2789
عنوان

کسی بازاریاب بوده؟

184 بازدید | 6 پست

اینکه میگن ی منطقه مثلا منطقه ۱۲باش ۸ونیم تا۴ بازاریابی کن مگه چقدرطول داره هرروزم ی منطقه نمیشه رف چنتاکلامغازس خب بعد میگم بیمه نمیخوام میگه نمیشه واسم سابقه ردمیشه؟خوبه؟

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیمه نخوای باچی سابقه رد بشه ؟  😐

میگم خب بیمه رو واسه این میدن؟

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی
من ک بودم بنظرم فقط بیگاریه

من خودم دستمال کاغذی و رفتم بازاریابی بدنبود ولی نمیفهمم این میگه تایم داره چرابیگاری خو

میگم خب بیمه رو واسه این میدن؟

بله ..من قبلا بازیاب کتاب بودم ...۸ تا ۲ .ی مسیر ...ماهی ۷۵۰ ثابت بضافه پورسانت .

ک ی ماه رفت ۱۱۰۰ گرفتپ ..

خوشم اومد ک ب نسبت تلاش من پولمم زیاد میشد ‌ولی باید سمج و سخت و خستگی ناپذیر باشی 

👈👪منم ی روز مادر میشم 👪👉