سلام عزیزان، اونایی که تو اقدامن بیان با هم باشیم از کارهایی که قبل از بارداری لازمه انجام بدیم بگیم ،علائم ها رو ، پزشکای خوبو و کلا همه چیو به هم معرفی کنیم
❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤ 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام من ماه سوم اقدامم امیدوارم همگی زود نتیجه بگیریم
با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه اینجا ماند 😞
میدونین مشکل من اینه که تمام علایم بارداری رو من برای تمام پریود هام تحربه میکنم مثل سفت شدت سینه ها و درد.کم حوصلکی.خوابالو شدن.گرم شدن.هرجی که فکرشو بکنین
اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که میبینی آتشی در دلت بر پا میشود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون میکشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بیاعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش میزنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانهات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی میشوی که در تمام ساعات روز میتوانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط میتوانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر. ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤
13ماه اقدامم تبلی دارم پلی کیستیکم .یکسال همه داروهاروخوردم .این ماه هیچی نخوردم 10مردادبایدپریودمیشدم که نشدم 13بی بی زدم منفی بود نه علائم پری دارم نه بارداری.چندروزه ترشحات بدون بو وسفیدوکشداردارم 😥😥😥😥
❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
من دو سال و هشت ماهه که اقدامم اما هنوز باردار نشدم پیش بهترین متخصص زنان تحت نظرم هر ماه سونوگرافی و قرص و آمپول سر ماهم پریودی و نا امیدی دیگه بریدم شوهرم بچه میخواد هر ماه که پریود میشم حس میکنم از هم دور میشیم و امیدامون به یاس تبدیل میشه 😔😔😔😔😔
گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی ، در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی؟ ، گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ، با دست انتقام طبیعت چه میکنی؟؟؟؟.........