2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نسبت ب چنروز پيش بله نسبت ب چندماه قبل ن

پيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكو پيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكو
چرا میگن قیمت ها پایین اومده الکی بسته ارزی 

چه فایده هر چند اونم مقطعی بود برای ۲ روز. مرغی که همیشه من از کوروش می گرفتم مغز رون ۲۲ تومن دیروز ۳۳ تومن خریدم. مایع لباسشویی ۱۴ تومن شده ۱۸ تومن. بگیر برو بالا. 

پسرم همه زندگیم
چه فایده ایی داره خب 

هیچ فایده ای 

امروز رفتم خرید همه چی دوبرابر شده حتی لباس  وگیره 

و کفش 

هرچی هم‌میخری فروشنده میگه به قیمت قبل میدم الان برم بخرم دوبرابر شده  

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 
هیچ فایده ای  امروز رفتم خرید همه چی دوبرابر شده حتی لباس  وگیره  و کفش  ه ...

اره دقیقا همه همینو میگن اگه الان نخری فردا گرون میشه 

یٍهٍ رٍوٍزٍ تٍمٍاٍمٍ رٍاٍهٍ هٍاٍیٍیٍ کٍهٍ بٍاٍ قٍلٍبٍتٍ رٍفٍتٍیٍ بٍاٍ عٍقٍلٍتٍ بٍرٍمٍیٍگٍرٍدٍیٍ
به خدا دوشنبه سزارین دارم گفته ۶ تا ۶ و نیم ولی همش میگم نکنه اون روز بریم یهو بگه ۸ تومن. 

اخی عزیزم انشالا ک تغییر نمیکنه 

یٍهٍ رٍوٍزٍ تٍمٍاٍمٍ رٍاٍهٍ هٍاٍیٍیٍ کٍهٍ بٍاٍ قٍلٍبٍتٍ رٍفٍتٍیٍ بٍاٍ عٍقٍلٍتٍ بٍرٍمٍیٍگٍرٍدٍیٍ