2777
2789
عنوان

نگرانم میشه راهنماییم کنید

199 بازدید | 24 پست

سلام من ۲۷ سالمه چندساله پری نامنظم دارم گاهی با دارو خوب شده ولی دوباره همون وضعه

الان من دارم ال دی مصرف میکنم یه دورش تموم شده اما هنوز پری نشدم ولی اخرای دوره مصرفم ببخشید ترشحات چرک وصورتی داشتم الانم دارم 

درد فوق العاده وحشتناک زیر دلم دارم کسی میدونه چرا؟

یچیز دیگم هست من هیچ وقت ترشحات چرک و خاکستری نداشتم ولی بعد از اولین رابطه این ترشحات دیدم یعنی هربار بعد از رابطه کامل الانم که قرصام تموم شده باز دارم ترشحات صورتی چرک میبینم نکنه مشکلی دارم؟کسی اینطوری بوده یااطلاعی داره ممنون میشم کمکم کنید

خوشگلا دخترای خوبی باشین بیاین خرید کنید😊@trust_shoping70  اشتباهی نرین بیاین اینستا😉بوووس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ویتاگنوس بخور، برای  تنظیم هورمون خیلی خوبه

اسمش فقط اینجا شنیدم نمیدونم چیه چجوری تهیه کنم مصرفش حوریه چه تاثیری داره

خوشگلا دخترای خوبی باشین بیاین خرید کنید😊@trust_shoping70  اشتباهی نرین بیاین اینستا😉بوووس
یعنی بعد از رابطه ترشحات صورتی و خون داری؟

اره من تازه ازدواج کردم تو رابطمون مشکل داشتیم ببخشید رک میگم بعد از دوبار تونستیم کاملش کنیم هردوبارم ترشحات چرک داشتم

یا بارداری چون معمولن تو بارداری ترشح صورتی دیده میشه یاهم بخاطر مقاربتت هستش گلم 

نه باردار که نیستم ال دی از ۵ پریم شروع کردم تازه هم تموم شده 

قرصه از داروخانه بگیر تو بروشورش هست چند تا بخوری تو روز، چندماه بخور، برای تنظیم نامنظمی پریود و کی ...

ممنونم گلم ان شالله نتیجه بده واقعا دارم اذیت میشم

نه باردار که نیستم ال دی از ۵ پریم شروع کردم تازه هم تموم شده 

پس برا مقاربتت هستش چون ترشح صورتی فقط در دو صورته بارداری و نزدیکی حالا یه بی بی بزن ال دی همیشه خم‌جلوگیری نمیکنه 

پس برا مقاربتت هستش چون ترشح صورتی فقط در دو صورته بارداری و نزدیکی حالا یه بی بی بزن ال دی همیشه خم ...

نه مطمعنم باردار نیستم شایدم بخاطر مقاربته چون مجردی اینجور ترشحات نداشتم اصلا

دکتر رفتی؟ اگر نرفتی به هیچ عنوان خود درمانی نکن حتما برو متخصص زنان چکاب شو  اگه تهرانی برو ...

اره رفتم البته برا نامنظمیم اونم گفت سه دوره ال دی مصرف کن ولی ب ای این مشکل نرفتم ممنون که دکتر معرفی کردین

شایدم عفونت داشته باشی، یه دکتر برو حتما 

نه خارش دارم نه سوزش نه بوی ماهی😕