2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله راضی بودم دکتر خوبیه

با خودش زایمان داشتی؟سزارین شدی؟کدوم بیمارستان؟

من جای دیگه میرفتم تا ۱۲هفته راضی نبودم دکترمو عوض کردم میرم پیش ایشون تازگیا ببخشید خیلی سوال میپرسم

دکتر مظفر جلالی؟

بله سیما مظفر جلالی 

اخه اینسری که رفتم پیشش ازمایش غربالگری دوم رو برام نوشت گفتم سونو آنومالی رو نمینویسی گفت جواب ازمایشو بیار بنویسم دوباره میخواد ویزیت بگیره یعنی؟گفتم صدای قلبشو گوش نمیدید گفت ریزه فعلا نمیشه به اصرار خودم یکم گشت بعد گفت دیدی گفتم ریزه نمیشه درصورتی که دوستم تو همین هفته رفته بهداشت وقت گذاشتن پیدا کردن صدای قلب رو براش 

این انگارحوصلش نگرفت خیلی بگرده بخاطر همین چیزا یه جوری شدم

میخوام بدونم چقد ازش راضی میزان رضایتت چقده؟دکتر متعهدیه؟پولکیه؟برای زایمانت اومد؟کدوم بیمارستان

من تو نت راجع به دکتر سرچ میکردم که تاپیک های قبلی شما برام اومد ازونجا متوجه شدم شما تحت نظر ایشون بودی گفتم حالا که زایمان کردی بسلامتی وکل راه رو باهاش رفتی ببینم نظرت چیه 😃

من تو نت راجع به دکتر سرچ میکردم که تاپیک های قبلی شما برام اومد ازونجا متوجه شدم شما تحت نظر ایشون ...

نه پولکی نیست

دکتر خوبیه.کارش درسته.خیالت راحت

خدایا بابت داده و ندادت شکر