2777
2789
عنوان

اجیابیایین کارتون دارم؟

99 بازدید | 12 پست

من و شوهرم دوهفته پیش دعوامون شده بودش یعنی درواقع از ماجرای دعوامون خانواده هامونم باخبرشدن ازاونموقع خانوادم از دست شوهرم دلخورن،حالامیخوام برم خونه بابام ولی شوهرم خجالت میکشه ،بنظرتون برم یانه؟میترسم نرم بیشتر کش پیداکنه این خجالته؟راسش مامانمم زیاددلش نمیخواد شوهرمو ببینه؟موندم بین دوراهی؟

خداجونم،اگه همه هم پشتمو خالی کنه،میدونم توپشتمی،میدونم نمیزاری زمین خوردنمو کسی ببینه چون تومهربونترینه مهربونی

الان رفتنم بخونمون بنظرتون کارخوبیه یانه؟ازطرفیم ابجیم اومده میخوام برم ببینمش؟

خداجونم،اگه همه هم پشتمو خالی کنه،میدونم توپشتمی،میدونم نمیزاری زمین خوردنمو کسی ببینه چون تومهربونترینه مهربونی

برو تموم شه بره هرچی زمان بگذره بدتر میشه یادت باشه تا وقتی خدایی ناکرده تصمیم ط... نگرفتی دوراز جون دعوا رو به خونواده ها نکش

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برو تموم شه بره هرچی زمان بگذره بدتر میشه یادت باشه تا وقتی خدایی ناکرده تصمیم ط... نگرفتی دوراز جون ...

چه همسری .به به .

همسره من که نه دوست داره خودش ببینه  نه میزاره من برم خونه مامان

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 
برو تموم شه بره هرچی زمان بگذره بدتر میشه یادت باشه تا وقتی خدایی ناکرده تصمیم ط... نگرفتی دوراز جون ...

الان از کارم پشیمونم شدید،همیشه ازکوره رفتنی ی کاری میکنم ک اخرش پای خودمو میگیره.اگ تواون دعواهم اعصابمو کنترل میکردم ن شوهرم دست رومن بلند میکرد ن الان این حسو داشتم.

چه همسری .به به . همسره من که نه دوست داره خودش ببینه  نه میزاره من برم خونه مامان

جان؟ 

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

اینکه میگن سعی کنید خانواده هاتون از دعواها مطلع نشن، واسه این روزاست.

حالا اتفاقیه که افتاده. سعی کن پیش مامانت همش از شوهرت تعریف کنی و کارهای خوبشو بزرگ جلوه بدی تا کم کم از دل مامانت در بیاد. مثلا وقتایی که تنها میری خونه ی مامانت ، بگو فلانی ( اسم همسرت) همش میگه دلم برای مامان تنگ شده. یا اینکه بگو چند روز پیش میگفت هیچکس مثل مادر زن من صبور و مهربون نیست. و ...

خلاصه جمله های تعریفی که به شخصیت مامانت و همسرت نزدیک باشه.

چند ماه طول میکشه تا از دل مامانت دربیاد. سعی کن از این به بعد دعواهاتون به بیرون درز پیدا نکنه.

الان از کارم پشیمونم شدید،همیشه ازکوره رفتنی ی کاری میکنم ک اخرش پای خودمو میگیره.اگ تواون دعواهم اع ...

خوب دیگه ازالان رو نقطه صعفت کار کن

چه همسری .به به . همسره من که نه دوست داره خودش ببینه  نه میزاره من برم خونه مامان

همسرم واقعا اخلاقش خوبه ولی چون تک پسره ،برااون  یخورده مامانیه،ولی مامانش شدید دخالت میکنه.این اخلاقش ک ب مامانش هیچی نمیگه دعوامون میگیره

خوب دیگه ازالان رو نقطه صعفت کار کن

اوهوم 

دعوا در چه حد

خداییش دعوامون سرحرف چرت وپرت اگ جمع بندی کنی هیچی گیرادم نمیاد ک چی شد دعوا راانداختم.من همیشه عصبی شدنی نمیدونم چیا میگم ک اخرش ی دعوا بزرگ میشه