2777
2789
[QUOTE=66144652]ضربه نخوردی طرفت رو شناختی.... بدون رابطه و دوستی شناخت به دست نمیاد.[/QUOTE  ...

آره آدم عوضی همه جا هست...

حالا فکر کن باهاش در رابطه نبودی و نمیشناختیش و ازدواج میکردین اونوقت بدبخت میشدی

....Ever since I lost hope, I live much more happier

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=66144652]ضربه نخوردی طرفت رو شناختی.... بدون رابطه و دوستی شناخت به دست نمیاد.[/QUOTE  ...

خب نباید تو دوران دوستی خیلی وابسته و صمیمی بشین. مشکل ما همینه که درجا عاشق میشیم و با ظهور ایرادای طرف ضربه میخوریم.

سال ۷۹ وقتی دانشگام تموم‌شد اون موقع جو یاهو مسنجر و سایتهای چت بود. تو چت آشنا شدیم ۵ سال دوست بودیم بعد مزدوج شدیم رفتیم خارج الانم یه دخمل ناز داریم و داریم به دومی فکر میکنیم 😂😍😍

خب نباید تو دوران دوستی خیلی وابسته و صمیمی بشین. مشکل ما همینه که درجا عاشق میشیم و با ظهور ایرادای ...

درسته توی 2سال خودشو نشون نداده بود ولی خیلی بد خودشو نشون داد فراموش کردنش واقعا سخته 

❤️😍
سال ۷۹ وقتی دانشگام تموم‌شد اون موقع جو یاهو مسنجر و سایتهای چت بود. تو چت آشنا شدیم ۵ سال دوست بودی ...

عزیززززم  مبارک باشه ایشالا همیشه سالم سلامت باشید کنار خانوادتون

❤️😍
من دوست بودم ضربه خوردم الانم تو ضربه ام 😂یعنی تموم کردم و نمیخوام با کسی دوست شم ولی دوست دارم تا ...

خب مثلا مثل من
سنتی اومدن خواستگاری  ولی چندماه با خود شوهرم رفتیم و امدیم وارتباط داشتیم بعد ازدواج کردیم 

چطوری آشنا شدین که اومدن خواستگاری؟ 

من ادمی بودم که هیچ اعتقادی به خواستگاری سنتی نداشتم ولی یکی از دوستای خانوادگیمون منو به مادرشوهرم پیشنهاد داده بود و اومدن برا اشنایی (یعنی اصلا ندیده بودیم همو)
بعدش خودم و شوهرم هر روز بیرون قرار میذاشتیم میدیدیم همو و چندساعتی باهم بودیم
وقتی احساس کردم به شناخت رسیدم بله رو دادم

البته من از زندگیم راضیم خداروشکر ولی تا با کسی زیر یه سقف نری اصلا نمیشه کامل شناختش

من ادمی بودم که هیچ اعتقادی به خواستگاری سنتی نداشتم ولی یکی از دوستای خانوادگیمون منو به مادرشوهرم ...

حرفتون کاملا درسته منم دوس دارم با یکی از اشناهامون ازدواج کنم ولی نمیدونم چیکار باید بکنم از من خوشش بیاد خیلی آدم خوبیه

❤️😍