2777
2789
عنوان

خانوما تو رو خدا کمک کنین

245 بازدید | 25 پست

سلام من دوازده روزه که عادت نشدم و تست گرفتم مثبت بود ولی خط پایین کمی کمرنگ بود بالا پرنگ دیروز رفتم دکتر سونو کرد گفت یدونه کیست میبینم بعد نوشت آزمایش بتا رفتم جوابش رو آوردم گفت آزمایش بتات مثبته ولی 77.75 هست درصدش کلمه برو شنبه بیا اگه 200 شد یعنی حامله ای اگه نشد هم که هیچ  یدونه هم اسید فولیک 600 نوشت گفت هر روز یدونه بنداز.و امروز صبح از خواب بیدار شدم دیدم که کمی لکه قهوای اومده ازم و تا الانم روی نوار بهداشتیم هم کمی لکه قهوای پرنگ هست .درد هم ندارم.تو رو خدا کمکم کنین به نظرتون حاملم و واسه بچه چیزی شده که لکه بینی دارم.خواهش میکنم نظراتون رو بگین .الان نمیدونم چیکار کنم کسی هم ندارم بپرسم  

خواهشا یه صلوات واسه سالم به دنیا اومدن کنجدم   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زنگ بزن مطب دکترت از منشی بپرس

خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞

عزیزم کسی نمیتونه چیزی بگه تا چند روز باید صبر کنی بعدم اگه باردار باشی اینهمه استرس بدترین اتفاق ممکنه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
گلم انشالله حامله ای فک کنم لک لانه گزینه ای باشه😍😍😍😍😍😍😍

انشالله عزیزم ولی دارم از درون خودمو میخورم خیلی مبترسم سنمم کمه 18 .لکه لانه گزینی چند روز میاد فقط یه بار؟

خواهشا یه صلوات واسه سالم به دنیا اومدن کنجدم