2777
2789
عنوان

خانم های کورد اصیل لطفا بیاین کمک میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 1713 بازدید | 98 پست
 دی خاصه اگر حزاکی و امه ژیری زر دار  زرد بکه ژیرو با بریقی بیت کمی قرمزیکی و دلم نیه کو ...

دقیقا منیش  وای پی ایژم

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ما همه جورشو میپوشیم برامون فرقی نمیکنه کلا طرف دار لباس کوردی هستیم مهم اصیل بودنشه

البته

نه واسه ما مهمه که لباسای اصیل خودمو ن باشه کوا برای زنا صد در صد باید باشه منظوری ندارم ولی مردای ما نمیذارن سورانی بپوشیم دلیلشم نمیدونم 

به نظر من یه سخمه مدل هلالی بدوز ساده و راحت و شیک یه کمربند ببند زیرش کوات خوشکل نیست دوستم

سخمه دوست ندارم .آخه مشکل اینجاس کوام رو گرون خریدم😢😢

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمیگردم
اره خیلی حتی زیر پیرهنمونم تا روی پا میاد 

اره شنیدم .مام شلوار زشته که بشوریم یا مردا ببینن ولی پامون باشه زشت نیست

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢
قنا ایسه اگر امیشه اکیت مشکلی نیه چاوت خوش ایساللله مشکلت حل  بویت جا کی پولداره لم وضعیته کاری ...

قوربان محبتت ممنون .اری وضع خراوه

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمیگردم
البته نه واسه ما مهمه که لباسای اصیل خودمو ن باشه کوا برای زنا صد در صد باید باشه منظوری ندارم ولی ...

شاید چون اندامی نشون میده به خاطر همینه شایدم حساسن لباس زیریش دیده شه 

مردای ما مشکلی ندارن الته من شوهرم نمیزاره لباس توری بگیرم میگه لباس زیریت دیده میشه 

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 
من که خیلی مدل لباسامونو دوست دارم

منم خودم با اینکه تمام لباسهام سقزیه ولی چند دست هم از لباسهای شما دوختم با کوا محشره

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢