2777
2789
رادیولوژی بهتره..پرستاری دل بزرگ میخواد بتونی سوند وصل کنی و ...

سوند وصل کردن اصلا کار وحشتناکی نیست اگه مریض رو از اعضای خانواده خودت فرض کنی

همیشه خودم مهم ترم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نمیگم کار وحشتناکیه ولی بعضیا دل این کارو ندارن

بله درست میگی 

منم اوایل از این کار متنفر بودم اما الان که چند بار وصل کردم برام عادی شده

همیشه خودم مهم ترم   
سلام دانشجو پرستاری ام

من چند تا سوال در مورد این رشته داشتم.خودم مهندسی معماری خوندم و دیپلم ریاضی دارم.ولی میخوام ی چیزی بخونم که تقریبا آینده شغلی داشته باشه .من خودم فوق العاده از آمپول میترسم و من زودتر از کسی که بالا میاره ،بالا میارم منظورم اینه که زود حالم بهم میخوره از شرایط بد.میخواستم بدونم میشه برام عادی بشه این مسائل.

من چند تا سوال در مورد این رشته داشتم.خودم مهندسی معماری خوندم و دیپلم ریاضی دارم.ولی میخوام ی چیزی ...

منم از آمپول میترسم تازه مثل شما رو حالت تهوع حساسم الان دو ساله تو بیمارستان به عنوان کار آموز میرم و اکثر کارای پرستارا رو انجام میدم

بیشتر چیزا برات عادی میشه من هم که گفتم مثل تو ام اما فقط یه بار اونم از زخم پای دیابتی حالم بهم خورد

اما بعدش عادی شد نگران نباش

همیشه خودم مهم ترم   
من چند تا سوال در مورد این رشته داشتم.خودم مهندسی معماری خوندم و دیپلم ریاضی دارم.ولی میخوام ی چیزی ...

اتفاقا یکی از همکلاسی های ما هم معماری خونده الان داره پرستاری میخونه

همیشه خودم مهم ترم   

سوال دیگه ای هم داشتی بپرس خوشحال میشم راهنماییت کنم

همیشه خودم مهم ترم   

هردو شیفت داره کلا رشته های بیمارستانی شیفت داره نه چه مشکلی حالا دو شب شوهر ادم تنها بخوابه 

مردا انقدم بی جنبه نیستن بعد ۳روز در هفته خونه ایا اگه یکی دوز شیفت شب داری ۳ روزم خونه ای