2777
2789
عنوان

آزمایشگاه خوب در تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 20 پست

ازمایشگاه جردن هم خیلی دقیق انجام یمده. البته انشالله چیز ینباشه اما نتایجی که از این ازمایشگاه می گیرید دقیق و مو لای درزش نمی ره. http://www.jordanmedlab.com/ این ادرس سایت شونه می تونید برید تاتمامی اطلاعات رو از این جا بردارید شماره تلفن و ادرس دقیقش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین آزمایشگاه برای آزمایش خون بیماری کبد آزمایشگاه دکتر خسروشاهی هست خواهرم بیماری نارسایی کبدی داشت و چند آزمایشگاه آزمایش خون داده بود دچار عفونت و التهاب شده بود ولی تو آزمایشگاه معتبر و خوب با دکترای عالی و حرفه ای خواهرم این آزمایشگاه آزمایش خون داد و حتی جوابشون انقدر سریع و دقیق هست که ما خیلی راضی هستیم  آدرسشون زعفرانیه مقدس اردبیلی بین پسیان و میدان الف پلاک 98

موبایلشون 09229693253

تلفن آزمایشگاه جهت نوبت دهی 02122654370

بنظرم  آزمایشگاه خوب تشخیصی در شمال تهران آزمایشگاه دکتر خسرو شاهی هست داداشم  نارسایی کلیوی داشت و دکتر گفت برای آزمایشاتش این آزمایشگاه بیایم و بهترین آزمایشگاه مجهز و جدید و پیشرفته با دستگاه های خارجی هست آدرسشون همین زعفرانیه میدان الف هست موبایلشون 09229693253

آزمایشگاه دکتر خسروشاهی در زعفرانیه من چربی خون و کلسترول داشتم همیشه سر گیجه داشتم و دکترم گفت اینجا آزمایش خون بدم و این آزمایشگاه واقعا تشخیصشون و درصد جوابدهیشون دقیقه و عالی و ممنونم ازشون