2777
2789
عنوان

رفتن یا ماندن!!!

724 بازدید | 118 پست

سلام ب همه گلای نی نی سایتی

میخواستم ی نظرسنجی بکنم اگ وقت بذارین ممنون میشم...

امسال کنکورتجربی دادم.درصدام خ خوب بودولی رتبم9500منطقه سه شد.

نمیدونم انتخاب رشته بکنم یا بمونم سال بعد؟؟؟؟

امسال سال دومم بود.نمیدونم اگر بمونم سال بعد بهترمیشم یا نه...

خدایا چنان کن سر انجام کار***تو خشنود باشی و ما رستگار  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشی،با این رتبه هم پرستاری ازاد یا دولتی درمیای،برو دانشگاه

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه   

با9500 منطقه رشته های تاپ فکر نکنم بتونی بری

خودت چه رشته ای دوست داری؟؟ 

رتبه ات خوبه ولی

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
درصداتون خوب بود خوب چرا9500شدين؟😮

امسال برای همه اینطوری بود با زیست ۷۰ درصد یا بالاتر رتبه های خوبی نیاوردن

به بعد از مرگ اعتقاد دارم . اعتقاد دارم که میبینه شرایطمو میبینه سختی هایی ک میکشم رو 🤘🏻💔

سال بعد ظرفيت ها كمتر ورقابت ها بيشتر و سنجش نامردتر از هميشه و رييس دانشگاه ها پول بگير تر از هميشه خواهند شد 

بايد طوري بخوني ك لب مرز نباشي 

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.