2777
2789

سلام بچه ها

میخام راهنماییم کنید این چندروزه مخم درحال انفجاره خودم ب هیچ نتیجه ای نرسیدم

سال اول کنکور(تجربی هستم) بخاطربیخیالیم و اینکه سرگرم هرچیزی بودم جز کنکورگذشت

سال دوم بعضی ازدوستام موندن و رفتن کلاس یا قلم چی

ولی شرایط مالی من اجازه نداد

کتابای کمک درسیم خودم پولامو جم میکردم میگرفتم و ببشترشون مال یکی از دوستام بود ک پارسال قبول معلمی شده

خلاصه تو خونه بی برنامه شرو کردم

ولی همون تابستون با به اقا پسری اشنا شدم ک کاش نمیشدم (ادم بدی نیستا اتفاقا خیلی اقاس)اونم گف باشه درستو بخون اگه خاستی کمکت میکنم وجداناا هم خودم بیهیال بودم باز,میرفتم تل یا تی وی میدیدم اونم تا میدید میگف اف شو برو سراغ درست,ولی خداوکیلی فکر اونم بود,باید فکرت خالی باشه ک بری سراغ درس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم قبول نشدی؟

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

مجازی اشنا شدیم و کم کم واقعی شد,خلاصه منم کم و بیش میخوندم مشکلات زیادیم داشتم,ما اتاق نداریم ک جدا بشه درس خوند پنج بشه هستیم ک همه تو هال,فرض کنید تو هال باید درس میخوندم با صدای تی وی,شبام فیلم میدیدن بعد من باید میخابیدم,اینارو ولش ۱۹ساله باهلش سرو کله میزنم

عیدم بردنم روستااونجا کمک دسشون باشیم,خب من اینم اضافه کنم تجربه هیچ ارتباطی با جنس مخالفو نداشتم قبلش و احتمالا ب همین خاطر زود دل دادم نتیجه کنکور اومدو من بد داده بودم خیلیی بد,همه دوستام قبول شده بودن 

اول دبیرستان ک بودم پاهام خیلی درد میکرد بطوریکه شبا گریع میکردم اخرش دفترچه یکی گرفتیم رفتیم دکتربعد چنتا ازمایش گف باید ازگلوت اسکن بگیری فک کنم,احتمالا پرکاری پارتیرویید داری و باید عمل شی

منم ازعمل ترسیدم سنم کم بود و هزینشم نداشتیم,سال کنکور ب سفارش همون اقا پسر ک گف پیگیرشم رفتم دکتر ولی گف پوکی استخوان داری و قرص نپش فقد,خلاصه مشکل من که یکی دوتا نیس ازاسمون میباره

همون اقا پسر میدونست ک خیلی معلمیو دوس داشتم و خودشم مقصر میدونست که نذاشته درس بخونم الانم میگه سال دیه بخون ولی من میدونم که سال دیه اگه بخام قبول شم باید قطه رابطع کنم واون میگه اصلا نمیتونه ومیگه یه ماه دیع میخاد بیاد خواستگاری:/

درضمن هم شهری نیستیم و ازیه شهردیه هستیم نمیدونم خونوادم موافقن یانه

اها خودش داره بهورزی میخونه و مهرامسال دیه تموم میشه و میره سرکار و میگه منم میتونم بهورز شم اگه نمیخام کنکوربدم باز,ولی من تحقیق کردم دیدم حداقل دوسال ازازدواحمون گذشته باشع

بنظرشما چیکارکنم

ازدواج کنم و بهورز شم بعد دوسال!؟

درس بخونم و باهاش وداع 😢(فک نکنم بتونم)کنم!؟

احتمال درس و ازدواج باهمم خیلی کمه فک کنم 

خلاصه راهنماییی کنید

ببخشید سرتونو بدرد اوردم

پی نوشت:مسهره نکنید وجدانا حشل متلک یا کنایه ندارم😕😒

بنظر من کسی که بخواد درس بخونه خیلی پشتکار باید داشته باشه و شما با این امکانات کم هم میتونستی قبول بشی اما نمیتونی تمرکز کنی و اگه اون آقا هم نبود باز نمیخوندی 

بنظر من کسی که بخواد درس بخونه خیلی پشتکار باید داشته باشه و شما با این امکانات کم هم میتونستی قبول ...

اخه گذشا اون موقه فقد با کتاب بشه قبول شد تستا وحشتناکن عزیز بی برنامه انگار با چش بسته میخای بری جلو,قلم چیم ماشالعه دوتومنه

کلاسم ک پوتصد

ازدواج کن. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.