2777
2789
یعنی بدون آقا واینا منظورتونه ؟

اره تازه من بعضی از موقع چه مرد باشه چه زن صداش نمیکنم بهش میگم ببخشید😂😂😅

ورژن جديد.......عروس خانوم وکیلم؟!؟عروس رفته با دوس پسراش بهم بزنه !!! میاد الان !😐😂😂😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بوی پیاز نمیداد؟

بووش به من نرسيد ولي صداش جووري بود انگار سيفون معدشو كشيدن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

😐یکی که توی عشوه گری تبحر داره 

منو یادی بده😬 ازین پسرونگی دربیام😭

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

نازی تو دیگه خیلی حساسی 😐 فک کنم شوهرت بیچاره با کت و شلوار میخوابه 😂😂

نه با.....

استغراللهههههه😂😂😂😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

عه منم 😉مخصوصا فامیل بدم میاد بگم دایی و مثلان زنعمو کارشون دار میگم ببخشید😅😅

وای اره بعد مشکل از اون جایی شروع میشه که ببخشید اولو نشنون دیگه نمیشه بگی ببخشید چون قطعن میگن خواهش میکنم😅😂😂😂😂😂

ورژن جديد.......عروس خانوم وکیلم؟!؟عروس رفته با دوس پسراش بهم بزنه !!! میاد الان !😐😂😂😂😂😂
نیگا تروخدا انقد حساسه نمیگه شورت چندشش میشه 😐😂😂 بگو عزیزم راحت باش اینجا همه خودین 😂😂

الان ني ني يار ميااد با شورت قطع دسترسيمون ميكنه

اصن دختر اروغ زدنشم قشنگه. مگه میشه رفتار بد و غیرجذاب داشه باشه دختر؟ هااااا. دخترا بیایین هندونه هارواززیربغلم بردارین 

صَد سال سَفَر کَردَم. 😍 عاشِک نَشُدَم . 😇 یه باره تَرا دیدم دیوانَه شدم   😢    بی تَرا ساهَتی ✨.  ساهَتی دل نَبی راحَت💫.  نیست منی لونتا 😢لونتا کَندَگِ حاجت.  کَندَگ حاجت ✨❤️ دل تَرا داته داتَه بَندر آزاتا 😢✨ تو بلِه دلبر.  دلبر نَههِ مَنی یاتا😢😪⚡️❤️