2777
2789

شاید همه خوبی کردن و یاد بگیرن،

من چندبار دیدم که یه اقایی میاد تو سطل اشغال دنبال غدا،براهمین نون یاغدا تو پلاستیک حداگونه میزارم که کثیف نشه،واون اقا بتونه بخوره،یا یجا هست هم یتیمن هم معلول هرچقد درتوانم باشه کمک میکنم

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای

یا یه خانومی بود سرکارمون میومد لواسک و شکلات میفروخت وبچه هاش فوتکرده بودن خودش تنها نوه هاشو بزرگ میکرد،الکی ازش خرید میکردم و بقیه پول و نمیگرفتم

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به مادرشوهرم لطف کردم عروسش شدم😐

یعنی خیر ازجونیت ببینی

من هميشه تو ماشين اسباب بازي ميزارم ب بچه كوچولوهاي. فقير ك تو خيابون ميبينم ميدم خيلي خوشحال ميشن اون لحظه رو باهيچي عوض نميكنم

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
من هميشه تو ماشين اسباب بازي ميزارم ب بچه كوچولوهاي. فقير ك تو خيابون ميبينم ميدم خيلي خوشحال ميشن ا ...

دوستم لقمه براشون درست میکرد،

من جوراب و ی سری وسایل که زیبایی و جنسش این چزا خیلی مهم نیست حتما از دست فروشا مخصوصا خانما و کودکان میخرم 

و ی خانوادا هستن که مردش معتاد و دوتا دختر داره خود خانم ام اس داره و نمیتونه بره سر کار 

من از دوست و آشنا براشون پول جمع میکنم میبرم و هر سال هم الان سه ساله برا یکیشون که مدرسه میره لوازم تحریر میخرم خیلی لذت بخشه کاش خیلی پولدار بودم یا خدا اونارو معجزه وار پولدار میکرد 😍

از پیج chichak28 دیدن کنید پشیمون نمیشید 
من جوراب و ی سری وسایل که زیبایی و جنسش این چزا خیلی مهم نیست حتما از دست فروشا مخصوصا خانما و کودکا ...

دستت دردنکنه ایشالله خداجوابتو بده

من از خودم یادم نمیاد ولی دوستم همیشه ظرف یکبار مصرف داره یه پرس غذا از همون روزش رو میریزه تو ظرف و میبره با خودش بیرون به اولین نیازمند که رسید میده 

اهدنا الصراط المستقیم...
من از خودم یادم نمیاد ولی دوستم همیشه ظرف یکبار مصرف داره یه پرس غذا از همون روزش رو میریزه تو ظرف و ...

دستش دردنکنه