2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من خانمی رو می شناسم کارش خوبه برای منم انجام داده و تو همین سایت شخصی شمارش و گذاشته بود ک خیلی هم تعریف کرده بودن خلاصه کار این فرد عالیه شمارش و میزارم شاید کسی نیاز داشته باشه.

۰۹۱۰-۵۹۶۰۰۵۸

(خانم باران حسینی)

۰۹۳۷-۲۵۲۴۹۸۷

واقعا بی نظیرن

خودم تو خانواده شدیدا مذهبی هستم و باور نداشتم ،از لحاظ مالی شدیدا به مشکل خورده بودیم با شوهرم دعوا ودرگیری داشتیم خیانت میکرد ،دست به زن پیدا ورده بود توهین و فوش میداد  خلاصه بدبختی ها رو سرم ریخته شده بود از نینی سایت شماره چنددتا خانوم رو که گذاشته بودن تماس گرفتم فقط دروغه اخر فهمیدم کار طلسم و دعا رو خانم نمیتونه انجام بده ،خلاصه یه خانومی اتفاقی تو سالن باهاش دردودل کردم یه اقارو خیلی تعریف میکرد بهم گفت امتحان بکن خلاصه معجزه رو دیدم ،به قران محمد خدا این خانوم رو سر راه من گذاشت و شماره رو بهم داد  و بعد چندنفر از دوستان و خانواده هم نتیجه گرفتن ،یه اقایه یهودی هست تو اهواز بنام رسول واقعا ادم درستی هست کار جادو سیاه و صبی یهودی و سامری و ابطال میکنه، سرش شلوغه یه چند روز باید حوصله کنید ،من خودم تهران مجیدیه بودم واسم با اتوبوس فرستاد ولی برایه یکی از دوستانم رو تو شمال بود پست کرد ،واقعاااا کارش درسته ،این شمارشه ۰۹۳۳۲۰۵۷۷۸۵ فقط دعام کنید زندگی من درست شددیه نفرم زندگیش درست بشه دعاش واسم کافیه بگین از طرف خانوم ایمانی تهران در ضمن سرکتاب رایگان باز میکنه  خدا مشکل همه رو حل کنه

خودم تو خانواده شدیدا مذهبی هستم و باور نداشتم ،از لحاظ مالی شدیدا به مشکل خورده بودیم با شوهرم دعوا ...

@نی_نی_یار_3  

سلام

این کاربر آقا توی تاپیک ها تبلیغ دعانویس می کنن و شماره میدن.

ممنون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

[QUOTE=327322527]@نی_نی_یار_3     سلام این کاربر آقا توی تاپیک ها تبلیغ دعانویس می کنن و شماره 

مریضی دروغ میگی  ،من تبلیغ کردم ،خانوما پرسیدن جواب دادم 

مگه‌ پدرمه یا فکو فامیلمه‌

طرف یه هزاری نمیگیره کار مردم رو راه میندازه ،شماها چه انسان کثیفی هستین اخه ،دلتون چقدر نجسه 

ناراحتی تو این تایپینگ ها چه غلتی میکنی

[QUOTE=327322527]@نی_نی_یار_3     سلام این کاربر آقا توی تاپیک ها تبلیغ دعانویس می کنن و ش ...

@niniyar_5  

سلام

رسیدگی می کنین. خیلی توهین کردن.

خیلی جاها دیدم شماره ی این دعانویس رو می دادن.

فکر می کردم تا الان تعلیق شدن. 

جنسیتشون هم آقا بود مثل این که عوض کردن.

ممنون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

@niniyar_5     سلام رسیدگی می کنین. خیلی توهین کردن. خیلی جاها دیدم شماره ی این دعا ...

.

@niniyar_5     سلام رسیدگی می کنین. خیلی توهین کردن. خیلی جاها دیدم شماره ی این دعا ...

خانوم چه توهینی کردن ،چه تبلیغی کردن ؟

من زنگ زدم طرف رایگان انجام میده ،تو تایپینگ دعا و جادو شما ناراحتی خوب نیا و نبین 

مثلا حساب کاربری تعلیق بشه چی گیر شما میاد ؟سیم کارت ۱۰ هزاره باز میاد 

درست نیست ،یکی هم برایه رضا خدا کاری میکنه امثال شماها باعث نشین 

خودم زنگ زدم به والله طرف رایگان هم کتاب باز میکنه هم دعا ،این الان چه سودی داشته طبلیغ بکنه 

بیکار نشستی تو خونه ، فشار تو کودکیت رو داری اینجوری میکنی ،درست نیست 

خانوم چه توهینی کردن ،چه تبلیغی کردن ؟ من زنگ زدم طرف رایگان انجام میده ،تو تایپینگ دعا و جاد ...

تاپیک دعا و جادو ممنوعه دوست عزیز

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP
منم از تو نی نی سایت یه دعا پیدا کردم گفتن رو کاغذ ابی بنویس بزار تو گلدون 

میشه دعا رو بگی که تو نی نی سایت پیدا کردی؟

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
تایپینگ هات رو دیدم فقط واسه ادم فروشی و دخالت تو کار مردم و این کارها هستی  واقعا معلومه زندگ ...

شما از کی دفاع میکنی؟؟؟😍🤣دوتا کاربری مال خودته

هَرچه دَرفَهم تو آید    🤯🤯🤯🤯         آن بوَد مَفهوم تو...........😏😏😏