2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من مبلمانمو میخوام از گروه تولیدی یاس توجاده شاندیز بخرم

کلاهدوز و خود جاده شاندیز و ...همه گرون میدن افتضاح گرونا...

من میدم بسازن هرچیزی که خودم بخوان میریزن داخلش

سلام بچه ها خواهشا اگه کسی تا بحال خودش یادوروبریافیشر نوزادی برخورد داشتن تجربشو لطفا به من هم بگه آخه نی نی ۴ماهه من طفلی از ده روزگی دچارش شده اولش فکر نمیکردم مشکلی باشه تا اینکه بالاپایین چپ راست همه جارو گرفت تا ۲ماه آنتی فیشر باریج زدم اولاش خوب بود اما دوباره عود کرد گاهی پماد چشمی تتراسایکلین میزدم افاقه نداشت دکتری برای مسیلینون ان ان تجویز کرد امروز یه هفته شده فقط قرمزی و التهابش جوش خورده از همون اول بدون خونریزی بود دکتر گفته مواظب باش یوبس نشه لطفا اگه کسی پماد بهتری سراغ داره بهم بگه 

ترک هاش جوش نمیخورن اینترنت نوشته بود اسهال و یبوست هردو باعث این میشه.فک کنم دست گل خودم بود از ده روزگی به بچه کدی لاکت که یه پودره بهش دادم اما خیلی کم هر کدومشو ۴/۵روز مصرف میکردم یه دکتره گفت اون باعث اسهال میشه من فکر میکردم شکم روندی نوزاد طبیعی باشه آخه همه میگفتن روزی چند بار۶/۷بار کار کنه اشکال نداره واسه دلدرداش میدادم اما فک کنم گند زدم دعا کنید طفلی خوب شه کار به جاهای خطرناک و عمل و اینجور چیزها نکشه 

یه تجربه بهتون بگم. الکی برای جهیزیه خرج های گرون گرون نکنید. به خدا پشیمون می شید.

من خیلی وسواس داشتم که حتماً فلان امکانات رو داشته باشه حتماً‌فلان قیمت و برند رو داشته باشه.

الآن باور کنید یک چهارم امکانات و آپشن‌های وسایلی رو که خریدم تا حالا استفاده نکردم.

تازه کلی وسیله خریدم که همه ش رو انداختم گوشه انبار...