خانما من این ماه کلومیفن خوردم یکبار بیبی هاله انداخت بعدیش منفی شد رفتم دکتر سونو واژینال کرد گفت دیواره رحمت یک کم ضخیم شده اگه تا چندروز دیگه پری نشدی آز بتا بده امروز روز سی و دو پریمه از ساعت شش تا الان ترشحاتم حالت خونابه و گلبه ای و خیلی کم به طوری که دستمال ی کم لک میشه اندازه بند انگشت ولی پری نشدم من اصلا سابقه لکه بینی نداشتم وقتی پریود میشدم یهویی میومد و اصلا لکه نداشت الانم هنوز پری نشدم به نظرتون بخاطر قرص کلومیفن یا میخوام پری شم یا لانه گزینیه؟
ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر دیدم که میگما ...... (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
[QمE=66077402]لعنت ب پری. من قهوایی. ولی مطمعنم پری هس[/QUOTE] مال من هنوز خون نیومده این ماه سوم ...
ان شاالله ک پری نمیاد. من ماه دیگه میشه ی سال. جالبیش به اینکه بعد اقدام همیشه عقب مینداختم از ماه قبل رفتم دکتر برام از نوشته ی روز جلو میندازم روز سومم میشه جمعه و نمیتونم از بدم
ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد