2777
2789

خانما من این ماه کلومیفن خوردم یکبار بیبی هاله انداخت بعدیش منفی شد رفتم دکتر سونو واژینال کرد گفت دیواره رحمت یک کم ضخیم شده اگه تا چندروز دیگه پری نشدی آز بتا بده امروز روز سی و دو پریمه از ساعت شش تا الان ترشحاتم حالت خونابه و گلبه ای و خیلی کم به طوری که دستمال ی کم لک میشه اندازه بند انگشت ولی پری نشدم من اصلا سابقه لکه بینی نداشتم وقتی پریود میشدم یهویی میومد و اصلا لکه نداشت الانم هنوز پری نشدم به نظرتون بخاطر قرص کلومیفن یا میخوام پری شم یا لانه گزینیه؟

میشه برای سلامتی نی نیم ی صلوات بفرستید ممنون🙌🙌

لعنت ب پری. من قهوایی. ولی مطمعنم پری هس

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۳۲ پری بود برام امروز ..ولی هیچی ازم‌نمیاد ن ترشح ت خون ن لکه ..بی بی چکم هاله انداخت ..رفتم ازمایش فردا جوابش میاد

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

[QمE=66077402]لعنت ب پری. من قهوایی. ولی مطمعنم پری هس[/QUOTE]

مال من هنوز خون نیومده این ماه‌ سوم اقدام بود

[QمE=66077402]لعنت ب پری. من قهوایی. ولی مطمعنم پری هس[/QUOTE] مال من هنوز خون نیومده این ماه‌ سوم ...

ان شاالله ک پری نمیاد. من ماه دیگه میشه ی سال. جالبیش به اینکه بعد اقدام همیشه عقب مینداختم از ماه قبل رفتم دکتر برام از نوشته ی روز جلو میندازم روز سومم میشه جمعه و نمیتونم از بدم

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
اگه دیواره رحمت ضخیم شده بارداری عزیزم مبارکه😍

ممنون ولی گفت ی کم ضخیمه ولی بعدش ی جوری رفتار کرد که احتمالش خیلی کمه

اخی عزیزم به احتمال خیلی زیاد لک لانه گزینیه امیدوار باش

منم ماهه دومه کلومیفن خوردم ماه پیش خیلی علایم داشتم مخصوصا سینه هام درد میکردن تو چی؟

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
منم امروز ۳۴ ام سیکلم بود.نه پریود میشم نه بی بی چکام مثبت میشه.البته دوتاش چتد روز پیش بعد از ۴۵ دق ...

امان از این بیبی چکا من که اونی که مثبت شده بودو همش نگاه میکردم کیف میکردم ولی بعدیش منفی شد خخخخ خل شدیما

منم ۳۲ پری بود برام امروز ..ولی هیچی ازم‌نمیاد ن ترشح ت خون ن لکه ..بی بی چکم هاله انداخت ..رفتم ازم ...

انشالله بارداری