سلام خواهریا خیلی پشیمون از خدا و خودم من اشتباه بزرگی کردم خیلی بزرگ تو رو خدا سر کوفت نزنین فقط راهنماییتونو میخوام من خیلی تنهام بزرگتری بالا سرم نبود که بگه راهم اشتباهه.بچه هامن فهمیدم حاملم 4 روزه تو این 4روزهمه چی واسه سقط خوردم اما نیفتاد حتی درد یاخونریزی هم نکردم.یک پسر یک سالو نیمم دارم.بچه ها اینکارو به این علت کردم چون رابطم باشوهرم خیلی بده.بچه کسی بوده کارای منو کرده باشه یا دور و برش بوده باشه و بچش سالم باشه راهنماییم کنید هر دکتری رفتم میگه ان تی مشخص میشه بچه ها توروخدا کمک کنید
ممنونم .... انشالله واسه شما هم ...... خیلللی ناامیدم
دخمل کوچولویه مامانی مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست
عزیزم منم اول بارداریم خبر نداشتم باردارم چون بچه دار نمیشدم بعد چون حالم خوب نبود کلی دوا دارو خوردم که برای بچه مضر هست وقتی فهمیدم باردارم اونم بعد کلی انتظار از غصه داشتم می مردم بچه ام سالم هست یا نه که خدا رو شکر تا الان جواب آز ها خوب بوده