2777
2789
عنوان

توروخداهرکی انلاینه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 49 پست
انشاالله خدا دستتو بگیره

ممنونم .... انشالله واسه شما هم ......‌‌ خیلللی ناامیدم

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم اول بارداریم خبر نداشتم باردارم چون بچه دار نمیشدم بعد چون حالم خوب نبود کلی دوا دارو خوردم که برای بچه مضر هست وقتی فهمیدم باردارم اونم بعد کلی انتظار از غصه داشتم می مردم بچه ام سالم هست یا نه که خدا رو شکر تا الان جواب آز ها خوب بوده 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
دلم میخواد خدا عذابو دردشو به خودم بده نه اون دلم واسش میسوزه ایشالا خودم بخوره مصیبتش

عزیزم.اینا هیچکدومش بچه رو ناقص نمیکنه فقط گرمی جات باعث خونریزی میشه ک خداروشکر شما نکردی

از الان اسیدفولیک حتما بخور یادت نره

جیگر و هویج میخوردی بیشتر ناقص میکرد

اونا کاری نمیکنه خاطرت جمع

تیکر تولد یکسالگی پسرگلم هستش  
زیره.زرشک زعفرون وتخم شوید .اما حتی خونریزیم حکردم حتی لک 

نه عزیزم نگران نباش این مواد گرمی هستن فقط دهانه رحم  باز میکنن تا بچه بیوفته رو مغز بچه اثر نمیذارن به خدا توکل کن انشاالله به سلامتی🌸

🌃🏙

منم وقتی فهمیدم حاملم کلی زعفرون دم کردم خوردم عرق نعنا خربزه عسل کلی چیزای گرم که بیفته ولی خدااااروشکر الان ماه هفتمم تو سونو ها هم کاملا سلامته، خدایا شکرت که این حماقتمو نادیده گرفتی، چیزیش نمیشه عزیزم نگران نباش

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

اخی عزیزم حالتو درک میکنم منم بچه هام فاصله سنیشون کمه موقعی که فهمیدم حامله ام فقط دلم میخاست بمیرم

همسایه ما خیلی چیزا خورد بچه ش بیوفته ازبازار قاچاق دارو امپول واسه سقط گرفت امپولو زد خونریزی شدیدم کرد ولی بچه نیوفتاد الانم دوسالشه صحیح وسالمو باهوشه

بعضی وقتاهم به یجایی اززندگی میرسی که دیگه نه محبت میخای نه توجه همین که کسی باهات کاری نداشته باشه کافیه...
منم وقتی فهمیدم حاملم کلی زعفرون دم کردم خوردم عرق نعنا خربزه عسل کلی چیزای گرم که بیفته ولی خداااار ...

واقعا خدا رو شکر سالم باشه ایشالا.راسی ان تی هم رفتی 

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣
بچه ها اگه تو شکمم مرده باشه بازم ممکنه نفخ یا حالت تهوع داشته باشم

هنوز به جایی نرسیده بمیره عزیزم تازه میخواد قلبش تشکیل بشه اصلا نگران نباش اینترنت تا سه ماه اول و 

استرس بدتره واست تااینا

تیکر تولد یکسالگی پسرگلم هستش  

❤❤❤خیلی ممنون بچه ها حالم یکم خوب شد خیلی کمک کردین حرفاتون ارامش داد بهم صبح مامانم گف کور میشه کر میشه نگه ندار کلی حالم بد شد و جوش زدم

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣
❤❤❤خیلی ممنون بچه ها حالم یکم خوب شد خیلی کمک کردین حرفاتون ارامش داد بهم صبح مامانم گف کور میشه کر ...

وای برای چی کور و. کر بشه

این چیزایی که خوردی فقط احتمال خونریزی و بازشدن دهانه رحم رو بالا میبره که برای شما نشده

انشالله کاملا سالمه و هیچ چیزی نیست

این حرص و جوشت بیشتر اثر بد روش داره

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️