2777
2789

2 ماه از سزارینم گذشته ( بچه مو از دست دادم) بعد 40 روز جلوگیری نکردم. تا الان ک 60 روز از زایمان میگذره پریود نشدم چند روز زیر دلم ی مقدار کم درد میکرد و امروز هم سمت چپ شکمم نزدیک ب کلیه هام، بی بی چک زدم منفی بود، از ی دکتر سوال کردم بخوام پریود بشم چیکار کنم گفت قرص ضد بارداری بخور بعد قطع کن پریود میشی،  حالا بنظر شما هنوز صبر کنم ک شاید باردارم، یا قرص بخورم تا پریودشم،

یـک عمـــر اگـر روزه بگیریـم و بگیریـد و بگیرنـد...همتـا نشـود بـا عطـش خشـک دهـان علی اصغـر...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون سزارین هستی صبر کن یه مدت عزیزم ‌منم بچمو از دست دادم بعد دو سه ماه اقدام کردم من طبیعی بودم الب ...

الهی بميرم عزیزم،  تو میدونی ک غم از دست دادن بچه چقد سخته، خدا خودش کمکم کنه، الان بچه داری؟؟ 

یـک عمـــر اگـر روزه بگیریـم و بگیریـد و بگیرنـد...همتـا نشـود بـا عطـش خشـک دهـان علی اصغـر...
چرا بچه تون از دست دادین مشکلش چی بود مگه....؟؟؟؟

اشتباه دکترا و احمال کاریشون، 

عزیزم خیلی زوده برای بارداری حداقل شش ماه تایک سال بخودت زمان بده

اخه 31 سالمه دلم نمیخواد دست دست کنم، میخوام زودتر باردارشم

اخه 31 سالمه دلم نمیخواد دست دست کنم، میخوام زودتر باردارشم

عزیز دلم بدنت اسیب میبینه خدای نکرده این بچتم مسئله ای براش پیش میادبرودکترچکاپ شویه مدت صبرکن بدنت تقویت بشه انشاالله یه بارداری سالم داشته باشی

اخه پریود نمی شم 

چرا پریود نمیشی مگه دوره هات چند روزه بوده؟من شصت روز بعد از سز خونریزی داشتم بعدم دقیق 28 روز پاک شدم و پریودم به حالت عادی برگشت

هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی
چون سزارین هستی صبر کن یه مدت عزیزم ‌منم بچمو از دست دادم بعد دو سه ماه اقدام کردم من طبیعی بودم الب ...

شما بندرعباس میشینی؟؟؟  اسم پسر منم محمدطاها بود