2777
2789
عنوان

نتيجه لاغري با زنجبيل🙈😱

| مشاهده متن کامل بحث + 237376 بازدید | 128 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوروز پشت سرهم جوشوندم خوردم تمام بدنم گرمی زدو دون دون شد تا مدتهام سرم خارش گرفت به نظرم به اکثریت نمیسازه اونم تواین هوای گرم. بعدم باباتون خیلی خورده که لاغر شده روزی پنج شیش لیوان هرکی بخوره واقعا گرمی شدید میشه

میشه بیشتر توضیح بدی؟پودرشو میریزی تو اب میخوری ؟قبل غذا یا بعد غذا ؟چقدر زنجبیل میریزی؟

اره پودرشو ميريزم 

فرقي نميكنه هرموقع كه تونستي 

من خودم بعد از غذا ميخورم 

يك قاشق مرباخوري

من دوروز پشت سرهم جوشوندم خوردم تمام بدنم گرمی زدو دون دون شد تا مدتهام سرم خارش گرفت به نظرم به اکث ...

من كه واقعا اينجوري نشدم 

شايد ب بعضي ها نميسازه

عزیزم ی سوال داشتم ازت چه جوری تشخیص دادی مزاجت سردو تره؟ منم فک کنم سردو ترم ولی مطمئن نیستم

من دکتر طب سنتی رفتم، بیماری رماتیسم هم دارم که نشون دهنده تری و سردی هست، چرا فکر می‌کنی سرد و تری؟

اگر میدانستم منجر به تو خواهد شد،هزار بار می‌زیستنم تمام آن عمر پریشان را..