قرمزه سرشونه قشنگ فقط ی مشکلی من دارم رو بازوووم خط انداختم ردش هس و اینک بخام اینو بپوشم کامل دیده میشه ب نظرتون چ کار کنم هیچ موقع از وقتی این کارو کردم نتونستم لختی بپوشم واسه همین خطاا خیلی ضایس گوشت بالا داده س ساله وقت مجلسمم توره سرمو یکسره میدادم رو بازوم دیده نشه آرایشگره کلی کرم زد ولی چون برجسته بود دیده میشد بازم
یه روزی مثل همین امروز نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و در اوج ... اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس دخترا و پسرای من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
قرمزه سرشونه قشنگ فقط ی مشکلی من دارم رو بازوووم خط انداختم ردش هس و اینک بخام اینو بپوشم کامل دیده ...
عزیزم کدوم قرمزه؟
چون عنوان نداره نمیدونم کدومو ریپلای کردی
راستش نظری برا اینکه گفتی ندارم میخواستم کرم بگم که گفتی آرایشگاه زده فایده نداره
لیزر کن راحت شی کلا
ولی این مدلا که گذاشتم ساده و شیکن و لباس های پر منجوق دیگه الان قشنگ نیست
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت
قرمزه سرشونه قشنگ فقط ی مشکلی من دارم رو بازوووم خط انداختم ردش هس و اینک بخام اینو بپوشم کامل دیده ...
دختر منم چند تا کلوئید داره رو بازوش گه بعدا باید لیزر بشه ...شما اگه وقت داری لیزر کن اگه نداری با کرم مخصوص دست بپوشونش ...بری لوازم آرایشی راهنمایت می کنن
یه روزی مثل همین امروز نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و در اوج ... اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس دخترا و پسرای من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
عزیزم کدوم قرمزه؟ چون عنوان نداره نمیدونم کدومو ریپلای کردی راستش نظری برا اینکه گفتی ندارم ...
ریپلای می کنم نمی آمد قرمزه ای که روی تخت بنفش رنگ هستش وساده هستش
ریپلای می کنم نمی آمد قرمزه ای که روی تخت بنفش رنگ هستش وساده هستش
دیدم عزیزم
نه با استارتر بودم ریپلای کرد منو گفت از قرمزه خوشم اومده پرسیدم کدوم قرمزه چون چند تا لباس قرمز گذاشته بودم
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت