2777
2789
عنوان

قرص های تقویت باروری

1660 بازدید | 5 پست

سلام

من قرص کلومیفن رو دکترم داد بهم گفت از روز پنج پریودت شبا دوتا بخور.تا پنج روز. بعد یه بسته دیگه هم بهم داده ولی یادم نمیاد گفت ماه بعدش بخورم اگر باردار نشدم یا اینکه بعد از این سری اونم بخورم!کسی میتونه کمک کنه?

یه سوال دیگه هم دارم wellman قرص تقویتی رو پیدا نکردم به جاش manvitگرفتم کسی میدونه فرص داره یا نه?چون دکترم گفته بود wellman.  رو روزی یه دونه بخوره ولی الان روی جعبه manvit نوشته دوتا روزانه.نمیدونم چکار کنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دقیقا wellman رو برای همسرم نوشته بودن که پیدا نکردیمش.مجبور شدم جاش manvitبگیرم

دکتر من برای شوهرم که کم تحرکی اسپرم داشت کپسول فرتیل اید معرفی کرد واسه همه چی خوبه فقط یه قوطی 90تایی 200وخوردی قیمتش است