2777
2789

به نظرتوت باکلاسی یه خانم توچیه؟؟چرا بعضیا فکر میکنن هرچی بدحجاب تر و بازتر باشن نشونه باکلاسیه وبقیه رو به جشم ادمای بیکلاس میبینن؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم اونی باکلاسه که اگه یکی چادر میپوشه یا خیلی بازه به سلیقش احترام بذاره ❤

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

اين طرز فكر شماست 

چرا فكر ميكنيد همه مثل شما فكر ميكنن؟؟؟

هركسي لايف استايل خودشو داره 

چون مثل شما نيست دليل نميشه حجابش رو مبناي خودنماييش بزاري

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

این هم با کلاس بودنه هم متمدن بودن.

تمدن یعنی همه چیز طبقه بندی شده باشه. 

جایی که هر کی به هر کی باشه و چیزی که مربوط به خلوت زن و مردیه تو خیابون و کوچه به اشتراک گذاشته بشه، اصلاً تمدن نیست!

مردم ما یه خاطر مشکلات مختلف نسبت به حجاب عقده پیدا کردن ولی ته دلشون می دونن چیز خوبیه.

ما باحجاب کسی کاری نداربم و همه ارادن که اونجور که میخان باشن ولی واقعا تاسف میخورم به حال اونایی که فک میکنن با لباس باز و یه من آرایش شدن  یه ملکه و ببخشید ازدماغ فیل افتادن ..کاقعا باخیلیاشون حرف بزنی یه کلمه حرعم بلد نیستن بزننااا فقط فیس و افادا میباره ازشون

ما باحجاب کسی کاری نداربم و همه ارادن که اونجور که میخان باشن ولی واقعا تاسف میخورم به حال اونایی که ...

نه این جوری نیست خیلی از چادری ها و با حجاب ها هم از این اخلاق ها دارن که فردی هست  

مربوط به خانم هایی که حجاب ندارن و ارایش میکنن نمیشه