2777
2789
عنوان

کوچک ماندن شکم در بارداری

158 بازدید | 18 پست

سلام دوستان

یه سوال داشتم

کوچیک موندن شکم توی بارداری میتونه دلیلش ریز موندن بچه باشه؟

من تازه ۶ ماهم تموم شده ولی شکمم خیلی کوچیکه خیلی نگرانشم

لگداش خیلی محکمه ولی همه اطرافیانم میرن رو اعصابم میگن ما ۴ماهمون بود انقدری بودیم

دکتر میگه همه چیز خوبه سونو گفت تا ۳۲ هفته نداری تا بفهمم وزنش چقدره بارداری اولم هم هست

چی بخورم وزن جنین زیاد میشه؟

سلام،میشه برام سالم و صالح بودن نی نیم دعا کنی و صلوات بفرستی؟ممنونم❤❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی نیست من۸ماهه رفتم زایمان کنم همه با ترحم میگفتن عخیییییی چرا میخوای سقط کنی

میگفتم اومدم زایمان میپرسیدن مگه چن هفته ای میگفتم۳۴ تعجب میکردن ی خانومی گفت من۵ماهه شکمم اینقد بود

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
چیزی نیست من۸ماهه رفتم زایمان کنم همه با ترحم میگفتن عخیییییی چرا میخوای سقط کنی میگفتم اومدم زایما ...

خانومی چطور شد 34 هفته زایمان کردید؟قبلش امپول ریه زدید؟دختر بود نی نی یا پسر؟چقدر دستگاه موند؟ببخشید من زیاد سوال میپرسم همش اضطراب زایمان زودرس دارم

آقا محمد مهدی من متولد 97/8/7
منم شكمم فوق العاده كوچيك موند تا آخر دخترم ٣١٠٠ دنيا اومد  أصل وزن گيري هم ماهاي آخره نگران ...

ممنون عزیزم

اصلا ناراحت نباش  منم شکمم کوچیک بود ، وقتی رفتم برای زایمان فکر میکردن تازه ۶ ماهمه  ام ...

یعنی احتمال داره تو لگنم باشه؟

اطرافیان خیلی اذیت میکنن😥

چیزی نیست من۸ماهه رفتم زایمان کنم همه با ترحم میگفتن عخیییییی چرا میخوای سقط کنی میگفتم اومدم زایما ...

دقیقا به منم همینارو میگن

یعنی احتمال داره تو لگنم باشه؟ اطرافیان خیلی اذیت میکنن😥

نه احتمالا تو پهلوهاته فعلا 

بعدشم بیشترین میزان وزن روز ۴ تا ۶ هفته اخر میگیره. 

بعدشم اصلا نگران نباش. اگر خدایی نکرده کمبود وزن هم داشته باشه تو سونو ۲۸ تا ۳۰ هفته ، دکتر بهت مکمل میده که جبران شه .

اصلا به حرف دیگران اهمیت نده ، مهم نظر دکتره و جواب ازمایشا.

مامان النا و آیرین «
خانومی چطور شد 34 هفته زایمان کردید؟قبلش امپول ریه زدید؟دختر بود نی نی یا پسر؟چقدر دستگاه موند؟ببخشی ...

خواهش میکنم عزیز منم اونموقع همینجور بودم

من رحمم تک شاخ بود و نمیدونستم شب خوابیدم نمیدونم چیشد که صبح کیسه ابم پاره شد

نه امپول ریه نزده بودم

پسره

۶روز تودستگاه بود

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
نه احتمالا تو پهلوهاته فعلا  بعدشم بیشترین میزان وزن روز ۴ تا ۶ هفته اخر میگیره.  بعدشم ...

آخه اصلا پهلو هم ندارم

انشالله همه چیز خوب باشه

خواهش میکنم عزیز منم اونموقع همینجور بودم من رحمم تک شاخ بود و نمیدونستم شب خوابیدم نمیدونم چیشد که ...

خدا حفظش کنه گل پسرتو

برای سلامتی نی نی منم خیلی دعا کن