2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله زبان رشته دوم میتونه باشه

هنر هم میتونی بدی

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات

رشته های نظری +  یک رشته دیگه مثل زبان و هنر

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم           ای که از یار نشان میطلبی یار کجاست ؟ همه یارند ولی یار وفادار کجاست؟ 🌹در انتظار مهدی موعود عج 🌹

من تجربی خوندم

کنکور زبان دادم

الان هم استاد دانشگاه ادبیات انگلیسی هستم

یادش بخیر😊

جهانگردم🌍آلمان،سوئد،نروژ،چین،تایلند،روسیه،انگلیس،آمریکا،مالزی،ترکیه،ایتالیا،گرجستان،مراکش،دبی،ویئتنام،استرالیا✈مقصد بعدی کجاست؟؟

آینده رشته های تجربی بهتره

زبان بخوای بخونی اولش باید زبانت قوی باشه که وارد این رشته بشی بعدشم واسه کار میبینی خیلی کاربردی نیست بهتره کنار رشته تجربی تو دانشگاه کلاس زبانم بری 

دارالترجمه کار کردن و یا تدریس تو آموزشگاه درامد چندان راضی کننده ای نداره

پیشنهاد میکنم صنایع غذایی بخونی یا تغذیه یا حتی حسابداری و مدیریت

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
آینده رشته های تجربی بهتره زبان بخوای بخونی اولش باید زبانت قوی باشه که وارد این رشته بشی بعدشم واس ...

عزیزم میدونم ولی کنکورش سخته

دخترم دنیام❤️