2777
2789
میشه لیست غذاها و خوراکی هایی که به بچتون دادید یا میدید رو بنویسید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهیچه خیلی خوبه گوشت رو بزار تو شیشه مثل شیشه خیارشور درشو ببند و هیچی اضافه نکن بزار تو قابلمه آب در حال جوش گوشت تو شیشه کم کم میپزه و آبش هم درمیاد تو خود شیشه درشو باز بکن و بهش یه کوچولو نمک بزن بده بخوره بچه ها همه این غذارو دوست دارن هم آبشو بده بخوره هم خود گوشتو
گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.
یه کیسه تترون کوچیک بدوز توش دو قاشق برنج بریز بنداز تو قابلمه خورش یا گوشت یا مرغ و ... برنجه میپزه و نرم میشه مواد تو خورش هم به خوردش میره اینم دختره من خیلی دوست داشت
گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.
دوستان هر روز بستنی بدید به نی نی حتی شده تو شیرش حل کنید کره تو غذاش بریزید سیب زمینی سرخکرده حتما بدید شیرینی تر یا کیک بگیرید بزارید فریزر هرروز یه تیکه بدید بخوره سالاد الویه هم خیلی عالیه من با این دستورات دکتر وزن دخترم را کمی زیاد کردم
آخه اینا که خیلی سالم نیست بعد اگه بزرگتر شن به مشکل نمیخورن؟