2777
2789

سلام خانوما من این ماه اقدام کردم واسه بارداری پریودیم همیشه نامنظم بوده ماه قبل 13 شدم این ماه هرشب یا یه شب درمیون نزدیکی داشتم الان سه روزه میگذره هنوز پریود نشدم ولی همون روز ک باید پریود میشدم خیلی دل درد و کمردرد داشتم بعدش آروم شد الانم علائم خاصی جز تیر کشیدن سمت چپ دلم و کمردرد ندارم خیلی دوس دارم نی نی داشته باشم بنظرتون هستم 

کی از بی بی استفاده کنم 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نمیدونم کی باید پریود بشم امروز ۳۲ سیکلم هنوزم خبری نیس😞😞😞😞😞 علایم پری دارم ....

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

از ته دلم میخوام همتون باردار شده باشین

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)