2777
2789
عنوان

انتقال جنين

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 23 پست
خصوصي يه  كلينيكه چون جنين هام اونجا بودن مجبور بودم اونجا برم براي بار اولم ازدكترم ناراضي ...

اوهوم ایشالاک نتیجه بگیری عزیزم.منم بیمارستان خصوصی میرم دکترمنم خیلی کم حرفه ولی خیلی تعریفشو میکنن منم بار اول نتیجه نگرفتم ایشالا ماه دیگه واسه بار دوم میخام انتقال بدم

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خصوصي يه  كلينيكه چون جنين هام اونجا بودن مجبور بودم اونجا برم براي بار اولم ازدكترم ناراضي ...

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=1972006&slug=این-تاپیک-رو-ببینین-ان-شالله-شما-هم-به-حاجت-دلتون-برسین-عکس&postId=65934497

خدایا شکرت 
اوهوم ایشالاک نتیجه بگیری عزیزم.منم بیمارستان خصوصی میرم دکترمنم خیلی کم حرفه ولی خیلی تعریفشو میکنن ...

انشاالله عزيزم

ولي ناباروري با بيماري ديه خيلي فرق داره كليه وكبد كه نيست بنيان يه خونواده بهش بستگي داره من بار اول ازدكترم خيلي ناراحتم خيلي دكترهاي نازايي بايد براي مريضاشون وقت بزارن مشاوره ك دكترميده زمين تا اسمان با اوني ك منشيش ميده فرق داره وقتي دكترت بهت اميد ميده ته دلت قرص ميشه

واسه سلامت ني ني هاي توشكمم دوتاصلوات ميفرسيننن😘😘😘😘خداجونم شكرت
https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=1972006&slug=این-تاپیک-رو-ببینین-ان-شالله-ش ...

ممنونم عزيزم حتما

[QUOTE=66016730]تحرك؟؟[/QUOTمورفولوژي وحركت

عزيزم مورفولوژي و حركت چند بوده كه انتقال انجام داديد؟

مال شوهر من مورفولوژيش هشت درصده،تحرك كلاس آ و ب با هم چهل درصده،طبيعي باردار نميشم؟🤭😕

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘
عزيزم مورفولوژي و حركت چند بوده كه انتقال انجام داديد؟ مال شوهر من مورفولوژيش هشت درصده،تحرك كلاس آ ...

همش صفر بود ميكرو اينجكشن ميكنن خودكلينيك واناليزدقيق

همش صفر بود ميكرو اينجكشن ميكنن خودكلينيك واناليزدقيق

اهان،دارو مصرف نكرد؟شوهر من رفت ابن سينا،فقط بهش سِلِن پلاس دادن

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘
اهان،دارو مصرف نكرد؟شوهر من رفت ابن سينا،فقط بهش سِلِن پلاس دادن

مصرف كرد ولي تاثيرنداشت