2777
2789
خودمم موندم چیکار کنم والا از ی طرف میگم بفروشم از ی طرف دلم نمیاد از ی طرفم ماشین میخوام

نمیدونم عزیزم چی بگم.هرچی بگم ممکنه نطرم اشتباه باشه و رو تصمیم شما اثر بذاره من شخصا نه طلا میخرم نه میفروشم تو چنین شرایطی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم عزیزم چی بگم.هرچی بگم ممکنه نطرم اشتباه باشه و رو تصمیم شما اثر بذاره من شخصا نه طلا میخرم ن ...

اخه همشو نمیخوام بفروشم ی چندتا تیکه اضافی و رد کنم بره 

اره ممکنه نخرن اخه داره میاد پایین و به یه قیمت ثابت میرسه

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
چه خوب اینجوری بازم ضرر چون اگر زیاد بفروشی 

نه ص

ضرر نکردم .من گرمی ۱۰۰خریده بودم. 

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
الانم باردارم ماشینم احتیاج دارم زیر پام باشه بنظرم بیشتر از طلا نیازمه

بنظرم بفروش .بی وسیله بودن سخته

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞