2777
2789
عنوان

بی حوصلگی

106 بازدید | 13 پست

چطور حوصله بچه کوچیک شیرخوار زیر یک سالتون رو دارین؟ من اصلا حوصلشو ندارم پسرم 9 ماهشه بنظرم خیلی شیطونه اعصاب خورد کنه، لج میکنه نمیخوابه ،به کارهام نمیرسم ،حتی نظافت شخصی ،غذا که دیگه روانیم میکنه تا آماده کنم ،اصلا دو دقیقه نمیتونم بشینم کم آوردم، آیا طبیعیه؟؟؟ بقیه هم اینطورین؟دیگه از درموتدگی تاپیک زدم ببینم کسی دیگم مثه من تو این شرایط هست و چیکار میکنه تا مسائل رو راحت حل کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه میگن بدترم میشه ولی خسته شدم من آرزوی مرگ میکنم همش

واقعا بچه داری خیلی سخته، با تمام وجود درکت میکنم، منم خیلیییی وقتا کم میارم 😢

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

یه روزایی بذار پیش یکی ، دوستی فامیلی خواهری مادری یا حتی مهد ببر با بچه ها بازی کنه برای خودش هم خوبه وگرنه روانی میشی ، نمیدونی چقدر تو‌روحیه ات تاثیر داره .

Arise, awake and stop not untill the goal is reached     برخیز و‌بلند شو و تا زمانی که به هدفت نرسیده ای به تلاشت ادامه بده. 
یه روزایی بذار پیش یکی ، دوستی فامیلی خواهری مادری یا حتی مهد ببر با بچه ها بازی کنه برای خودش هم خو ...

اجازه میدن ببرمش مهدش 9 ماهشه؟ به مرحله روانی شدن رسیدم به خدا، هیچکسو ندارپ بعضی وقتام که مهمونی میریم همش تو بغل خودمه.... کوفتم شده همه چی

اره بابا چرا نذارن . ببر حتماً وگرنه حالت بد میشه به اون می پری دعواش میکنی داد میزنی . هم برای اون خوبه اجتماعی میشه بازی میکنه هم خودت حداقل دو سه ساعت یه نفس میکشی . 

Arise, awake and stop not untill the goal is reached     برخیز و‌بلند شو و تا زمانی که به هدفت نرسیده ای به تلاشت ادامه بده.