2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون؟

124 بازدید | 19 پست

دخترم ۱۶ ماهشه سیم میره تو ۱۷ ماه

بنظرتون میشه از پوشک گرفتش؟

میگم تابستونه میتونم بازش بزارم وهی ببرم اب بازی و اینا راحت تره زمستون شاید سرما بخوره و اذییت شه اگه هی لباس درارم بشورمش

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زودنیس🤔

اخه باباش تا میادخونه میگه بازش بزار بچم سوخت بچم عفونت گرفت و فلان،

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
پسر منم ۱۷ ماهشه اصلا فکرشو هم نمیکنم خیلی زوده هنوز حرفم نمیزنه

اخه وقتی دیش میکنه میگه

اصلا گوش نکن خیلی زود بخوای بگیری پایان دوساله

نمیدونم چیکار کنم،تو یه سایت خوندم بهترین وقتش ۱۸ماهگی

اخه وقتی دیش میکنه میگه

چی جالب ولی به نظرم از دو سال به بعد مناسبه حالا شما میخوای یه روز امتحان کن ببر تو حیاطی جایی باهاش بازی اگه قبلش گفت که خوبه من دختر خواهرم خیلی وقته حرف میزنه الانم دوسالو دوماهشه وقتی جیش میکنه بعد میگه 😃

بهترین سن از 18 ماهگی تا 24 ماهگی ،فقط باید صبور باشی البته دخترها خیلی زودتر و راحتتر از پوشک گرفته ...

اره دخترمو سرپا نگه میدارم دستشوییشو میکنه