2777
2789
عنوان

مادرشوهر خودخواه

1009 بازدید | 15 پست

دیگ موندم باهاش چگار گنم به ظاهر زنه ساکتیه اما بعضی کاراش انقد حرصم میده که خدامیدونه.فقط دلش میخواد با اون همه کارامو مشورت کنم میخواد با اون خرید کنم با اونا بیروم برم اما خدانکنه برم خونه مامانم یا برم با خانوادم بیرون یا با خواهرم برم خرید ویگه واویلا میگه چقدر میری اونجا یا بالاخره یه تیکه ای می اندازه اذیتم میکنه نمیدونم چی کنم باهاش

خدایا فقط امیدم به خودته   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عین مادر شوهر منه    

انگار بقیه از زیر بته عمل اومدن ولی خدانکنه جهیزیه یا سیسمونی یا عیدی چیزی باشه باید پدر مادر دختر اینو بخرن اونو بخرن اوناهم دست تو جیبشون نکن چون وظیفه ای ندارن

خدایا فقط امیدم به خودته   
 انگار بقیه از زیر بته عمل اومدن ولی خدانکنه جهیزیه یا سیسمونی یا عیدی چیزی باشه باید پدر مادر ...

یا خدا 

داری حرف دلمو میزنی به خدا

مادر شوهرم میگه خونواده زن وظيفشونه یعنی میخواد حاليم کنه وظيفمونه منم بهش گفتم خونواده شوهر چکار کردن برا عروس و دوماد که انتظار دارن خونواده زن کاری کنن

یا خدا  داری حرف دلمو میزنی به خدا مادر شوهرم میگه خونواده زن وظيفشونه یعنی میخواد حاليم ک ...

نه مادرشوهر من همش مثال میزنه  فلانی این کارو کرد اینو خرید واسه دخترش ولی بگم فلانی این کارو واسه پسرش کرده دیگه لال میشه اون لحظه

خدایا فقط امیدم به خودته   
شما چطوری باهاش رفتار میکنید

مال منم دقیقا همینجوری بودن....

خودمو زدم ب در بیخیالی...

اصلا انگار انگار....

باردار نیستم اما عاشق بچه ام......خیلی دلم میخواد مامان بشم...حسابی دلم گرفته...نمیدونم چیکار کنم؟.....الکی تیکر زدم....😢
بدبختی اینجاست من با مادرشوهرم تو یه ساختمونم از همه چیز خیردار میشه

خو منم طبقه بالا زندگی میکنم نمیدونم کی می رم کی میام زنگ میزنه کجایی منم میگم خونه اقام بیشتر حرص ميگيرش