2777
2789

لطفا فقط مسخره نکنین خودم خیلی ناراحتم ازتون راهنمایی میخوام هرکی که تجربه داره کمکم کنه

پنجاه هزار تجربی

سیزده هزار زبان

پنج هزار هنر

منطقه سه

بچه ها با این رتبه ها چه رشته ای برم بهتره ؟ چی قبول میشم ب نظرتون خیلی داغووووونم موندم فقط..

رشته تحصیلیتون و درامدی که داره هم اگه بگین ممنون میشم

برو رشته هایی که همیشه بازارکاردارن 

مثل حسابداری مدیریت و...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا نمیدونم . تجربی که به نظرم بیخیال شو . زبانم همین طور ولی هنر دانشگاه های درجه دوسه قبول میشی ...

نه بابا هنر رتبه دو رقمی قبول میشه نهایتا ۴۰۰ ۵۰۰ دانشگاهای شهرستان تازه زمان کنکور من الان ظرفیتا کمتر شده

تا

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
چه رشته ای

والا الان اینایی که تو کار هنرن بیشتر درامد دارن تا دکتر مهندسا ، من اگه به عقب برمیگشتم مبرفتم عکاسی میخوندم باز خودت باید ببینی علایقت چیه ولی از رشته های مهندسی که به هیچی نمیرسی اخرم بیمار میشینی تو خونه من بودم یا وکالت میخوندم یا حقوق یا روانشناسی اینا الان بیشتر درامد دارن رشته های هنری هم عکاسیش فکر کنم خوب باشه کارشون

به نظرتون سینما قبول میشم؟

دانشگاه هنر که امکان نداره 

غیر انتفاعی سوره هم نه 

فک کنم اصفهان یه غیر انتفاعی باشه اون شاید ولی احتمالش زیاد نیست 

دانشکده ی خبر اهواز هم هست 

اطلاعات من برای دو سه سالِ پیشِ 

از سایت قلم چی و گزینه دو کمک بگیر پیش مشاور خوب برو 

و حتما حتما حتما حتما حتما رشته ای رو بخون که دوستش داری 

الان نمیتونی کار پیدا کنی باید کار ایجاد کنی واسه خودت 

و تو رشته ای که دوستش داشته باشی این اتفاق میفته 

والا الان اینایی که تو کار هنرن بیشتر درامد دارن تا دکتر مهندسا ، من اگه به عقب برمیگشتم مبرفتم عکاس ...

رشته ی وکالت نداریم 😊

وکالت یکی از مشاغلیِ که فارغ التحصیلان حقوق میتونن در صورتی که شرایطش رو کسب کنن بهش مشغول بشن 

من خودم حقوق میخونم به شدت راضیم از رشته ام ولی به هیچ عنوان ساده نیست و وقتی بخوای وارد کار بشی سخت تر هم میشه برای ورود به همه ی مشاغل حقوقی مراحل آزمون و سنجش وجود داره و به شدت باید تلاش کنی ظرفیت کمه و رقابت زیاد فقط با عشق میشه رد شد ازش 

در کنار درسمم سینما رو به صورت ازادتجربه میکنم از اون هم راضیم

اون هم تلاش میخواد 

هر رشته ای سختی داره مخصوصا تو شرایط الان کشور به نظر من فقط علاقه است که عاملِ پیشرفت میتونه باشه وگرنه آدم در برابر سختی ها جا میزنه