2777
2789

بعضی کاربرا شوخن میخندم باهاشون،،شوخیه مودبانه البته،،،،ختم ها هم خیلی خوبن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد گرفتم 

یا هنر درست جواب دادنو داشته باشم

یا

اگر بلد نیستم  درست صحبت کنم ؛ هنر سکوت کردنو بلد باشم ...

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

یاد گرفتم ک تا چیزیو با چشمم ندیدم باور نکنم.

همیشه اونی ک میبینم با خود واقعیت زمین تا اسمون فرق میکنه.

ظاهر زندگی دیگری رو با باطن زندگی خودم مقایسه نکنم و........

بازم هست .خواستید بگید بگم.😎

اموزش های اشپزی، تجربه های خانومای بزرگتر از خودم، اینم یاد گرفتم موقعی که لازم نیست حرف نزنم بهتره. 

🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️ 
اموزش های اشپزی، تجربه های خانومای بزرگتر از خودم، اینم یاد گرفتم موقعی که لازم نیست حرف نزنم بهتره. ...

كاشكى همه ياد بگيرن تو تاپيكايكى كه بهشون مربوط نيس الكى دعوا را ندازن

یاد گرفتم  یا هنر درست جواب دادنو داشته باشم یا اگر بلد نیستم  درست صحبت کنم ؛ هنر سکوت ...

اره گومبولی خیلی رعایت میکنه اصلا از نوشتناش معلومه کتابی مینویسه و همش تو نوشته هاش از این علامت!!! ها داره عزیزم واقعا 

اره گومبولی خیلی رعایت میکنه اصلا از نوشتناش معلومه کتابی مینویسه و همش تو نوشته هاش از این علامت!!! ...

🌷🌷🌷🌷🌷

❣️❣️❣️❣️

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....